На крилете на любовта! Така ще заминат за олимпийските игри

...
На крилете на любовта! Така ще заминат за олимпийските игри
Коментари Харесай

"Да!": Ерика и Дейвид се сгодиха преди олимпийските игри

На крилете на любовта! Така ще заминат за олимпийските игри в Токио една от гимнастичките от ансамбъла Ерика Зафирова и Дейвид Хъдълстоун, който има квота в спортната гимнастика.

Двамата започнаха една от най-важните крачки в живота си дни преди най-авторитетния състезателен конгрес. Пред близки и другари Дейвид падна на колене и попита своята красива обичана " Ще се омъжиш ли за мен? ".

Развълнуваната Ерика незабавно се съгласи, а на ръката ѝ към този момент има пръстен с елмаз!

Снимка: Instagram

Двамата евентуално ще стартират подготовка за сватбата след Игрите. В Токио и Ерика, и Дейвид за първи път ще усетят олимпийската страст. Тя ще бъде част от ансамбъла, а той завоюва правото да показва България в спортната гимнастика, като отпътува за Япония още довечера (16 юли).

Неговата избраница, дружно с останалите девойки, ще се качи на самолета в сряда (21 юли).

Снимка: Instagram

Ерика и Дейвид са дружно от близо 3 години. Двамата живеят дружно в София и се поддържат в сложните моменти на надпревари и тренировки.

А очевидци на един от най-важните моменти в живота им станаха девойките от ансамбъла по художествена гимнастика, треньорката на грациите Весела Димитрова, както и към този момент някогашните гимнастичка и добра другарка на Ерика - Ренета Камберова. За да поддържат Дейвид във значимия миг участваха негови сътрудници от залата по спортна гимнастика.
View this post on Instagram

Очаквано, след значимото " Да! " двамата влюбени получиха стотици поздравления в обществените мрежи.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР