Върховният административен съд реши окончателно Столична община да прекрати новата

...
Върховният административен съд реши окончателно Столична община да прекрати новата
Коментари Харесай

Окончателно: Прекратява се новата организация на движение в центъра на София

Върховният административен съд реши дефинитивно Столична община да приключи новата организация на придвижване по бул. „ Витоша “, бул. „ Патриарх Евтимий “ и ул. „ Проф. Фритьоф Нансен “. по този начин той остави в сила разпореждането на Административния съд в София. 

С него се взема решение да бъдат прекъснати дейностите, осъществявани от Столична община, по въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването в центъра на София, посредством разчертаване на нова пътна маркировка, слагане на пътни знаци и преградителни уреди.

Съдът е приел, че липсва настоящ общоприет проект за организация на придвижването за сектора и всички дейности по въвеждане на новата непрекъсната организация на придвижване на посочените места са неоснователни.

 Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    2 мин. " Парламент 50 ": Първо съвещание на новите 240 депутати   Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител  Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    2 мин. " Парламент 50 ": Първо съвещание на новите 240 депутати   Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител

Този проект би трябвало също по този начин да бъде утвърден от Столичния общински съвет по предложение на кмета.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР