В началото на лятото националният превозвач открива две нови директни

...
В началото на лятото националният превозвач открива две нови директни
Коментари Харесай

България Еър“ с директни полети от Варна до Прага и Франкфурт

В началото на лятото националният транспортьор открива две нови директни линии от морския град Варна - до чешката столица Прага и до немския мегаполис Франкфурт.

Редовните полети от Варна до Прага са нова сезонна линия, като започват от 23 юни и ще бъдат изпълнявани с две честоти седмично - в сряда и в неделя. Разписанието дава опция на жителите на Варна и Североизточна България да прегледат забележителностите на чешката столица. Линията също по този начин предлага обмисляне на почивка на Черноморието на чехите, които желаят да посетя морските ни курорти в разгара на сезона.
 Снимка 670504
Източник:

Втората сезонна линия от Варна до Франкфурт и назад също предлага две честоти за пътешестване през седмицата - събота и понеделник, които ще се извършват до края на летния сезон. Директните полети от Варна до немския град стартират от 6 юли, а входната врата за цяла Европа - Франкфурт предлага доста благоприятни условия за бизнес, културни събития и туризъм.

Тарифите за еднопосочен билет в икономична класа стартират от 130 евро, а цената включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или преносим компютър, безвъзмезден check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи питиета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР