На Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) президентът Румен Радев

...
На Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с атака към президента Румен Радев за беквокалистите в държавата

На Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) президентът Румен Радев с „ беквокалисти “ ли ще се обърне към народните представители?! Това попита риторично ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти, съобщи организация „ Фокус “.
" В момента Българска социалистическа партия желаят да влезем в персонална борба, да влезем в обидните и компроматни сюжети. В това желаят да въвлекат ГЕРБ. В момента на тях не им харесва, че безработицата е под 7%. На тях не им харесва, че икономическият напредък в страната е 3,6 , сподели Цветанов. Председателят на ПГ на ГЕРБ съобщи, че на Българска социалистическа партия не им харесва, че има пари за обучение, обществена политика и за българските пенсионери. " Не им харесва това, което вършим като политики и сме изразили като цели в днешното ръководство ", изясни Цветанов.
" Какво направиха Българска социалистическа партия, с цел да покажат, че могат да бъдат опция? С това, че могат постоянно да измислят и да създадат някакъв компромат? Това е тяхната мощ, в това отношение сме ги признали. Това, което през вчерашния ден, като подвластник на всичко това, и президентът с неговите обидни квалификации за българския парламент, което към този момент е систематичен метод от негова страна, кажете ми къде отиват институциите, къде отива президентът, който е обединител на нацията? В понеделник ще би трябвало да направи КСНС, по какъв начин ще се обърне към народните представители „ беквокалисти “ ли ще каже, или ще каже „ господа народни представители “ ", сподели още той. По думите му това е цинизъм .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР