На конференцията Русия-Латинска Америка Владимир Путин обяви необходимостта от промяна

...
На конференцията Русия-Латинска Америка Владимир Путин обяви необходимостта от промяна
Коментари Харесай

Haber7: Путин постави динамит в световната икономическа система

На конференцията Русия-Латинска Америка Владимир Путин разгласи нуждата от смяна на световната финансова система, оповестява Haber7. Читателите на портала поддържаха съветския президент. Един от тях написа: “Нуждата от водачи, които изричат ​​тези обстоятелства, се усилва всеки ден. ”

Руският президент Владимир Путин, говорейки за нуждата от корекции на интернационалната финансова система, означи: „ Ние дружно, обединявайки сили, би трябвало да променим разпоредбите в тази интернационална сфера “.

Подчертавайки, че актуалната финансова система обслужва ползите на избрана група, съветският водач сподели: „ Съвременните финансово-кредитни връзки са построени в света по този начин, че да служат извънредно на ползите на по този начин наречения „ златен милиард “. Те, водачите на тези страни от златния милиард, експлоатират съвсем всичко „ други страни по света. Те злоупотребяват с тяхното софтуерно, осведомително и финансово състояние “.

„ Трябва да променим интернационалните правила “

Настоявайки за нуждата от смяна на интернационалната финансова система, Путин сподели: “Задълженията по заемите на разрастващите се страни са някакъв тип отплата. Това не би трябвало да се случва. Затова всички дружно, обединявайки старания, би трябвало да променим правила в тази интернационална сфера.

Президентът отбеляз, че Русия желае да развива комерсиалните връзки сред Латинска Америка, БРИКС и Евразийския стопански съюз.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР