На кадри се вижда как непълнолетни качват момчето на кон,

...
На кадри се вижда как непълнолетни качват момчето на кон,
Коментари Харесай

Ученици се гаврят с момче от Арчар

На фрагменти се вижда по какъв начин малолетни качват момчето на кон, който го хвърля на земята, а по-късно всички стартират да го удрят

Агресия сред малолетни - казусът е от видинското село Арчар. Родителите на пострадалия са алармирали. Съмненията са както за душевен и физически, по този начин и за полов тормоз.

На фрагментите ясно се вижда по какъв начин четирима малолетни първо качват момчето на кон, който го хвърля на земята, а по-късно всички заедно стартират да го удрят.

"Двама ми държаха ръцете, единият снимаше, а другите ме биеха ", описа момчето.

Родителите на момчето, които работят в Испания, откакто виждат клипа, незабавно се прибират в Арчар и упорстват за най-строгото наказване за причинителите.

"Не съумях да изгледам целия клип. Видях една част и напряко припаднах. Искам правдивост - тези деца да бъдат затворени и осъдени ", сподели майката на пострадалия Венислава Асенова.

"Когато видях клипа нощес, подвигнах кръвното, напряко не знам къде се намирам ", показа лелята на пострадалия Йорданка Николаева.

Според пострадалия тормозът не е случаен, а систематичен.

"Три месеца ме бият, взимаха ми парите и закуската ", изясни пострадалият.

Родителите на побойниците също упорстват институциите да си свършват работата и по никакъв метод не оправдават постъпката на децата си.

"Грехота е какво са създали с детето. Ако беше моето дете, нямаше да ми е прелестно. Не го пазя. Има ред и закон ", безапелационен бе бащата на един от биячите Евлоги Ангелов.

От учебното заведение, в което учат децата, споделиха, че до момента не са имали проблеми с експанзия от тяхна страна. А самите участници в багра към този момент съжаляват за постъпката си.

Социалните служби и психолози към този момент работят с всички участници в клипа, а родителите подадоха сигнал в прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР