На Изток казват: Дори най -лошите врагове на човека не

...
На Изток казват: Дори най -лошите врагове на човека не
Коментари Харесай

Не мислете лоши неща, вредите си. Как хубавите мисли гонят дори болестите

 позитивни-мисли

На Изток споделят: „ Дори най -лошите врагове на индивида не биха му поискали неприятностите, които личните му мисли могат да му донесат “.

Един от най -известните лечители на древността Авицена споделя: „ Лекарят има три средства в битката с заболяването – дума, растение, нож “. Обърнете внимание – думата е преди всичко.

В една от парижките лечебни заведения, на собствен риск, базирайки се на основния доктор, младата психоложка Емили Кейи предиздвикала пациентите ситри пъти дневно да изричат на глас или въображаемо фразата „ Всеки ден се усещам все по -добре “. 10 пъти. И да повтарят това не механично, а по опция с възприятие.

И какво мислите, че станало? В рамките на един месец пациентите на този доктор се трансформирали в главен източник за диалози на медицинския личен състав, а по-късно и на цяла Франция.

Удивително, само че факт: тежко заболели пациенти се възстановили в границите на един месец, при някои пациенти даже нуждата от хирургическа намеса отпаднала.
Тоест догатката на огромния академик от древността Парацелз, който твърди, че вярата прави чудеса, се удостоверило.

Нашето здраве е директно разследване от мисленето на човек. Вече никой не се съмнява, че има директна връзка сред психическото и физическото положение на хората.

„ Най -добрата отбрана против всички заболявания, от всяка зараза, е тази твърда религия в личното здраве и позитивните страсти “, споделя Андрей Метелски, психотерапевт с повече от двадесет години опит. – Отрицателните мисли унищожават. Например гневът предизвиква болести на стомашно -чревния тракт. Недоволството в последна сметка води до болести на черния дроб, панкреаса, холецистит. “

Един от най -важните психически закони гласи: словесното изложение на обич, състрадание и удивление ускорява виталната сила на индивида, към който е адресирано. А злите и недобри думи понижават силата на слушателя.

Общият брой болести, свързани с неприятни мисли, продължава да пораства непрекъснато.
За да иим с епротивопоставите, би трябвало да следвате препоръките на античните мъдреци – да се наслаждавате на живота, колкото и да е мъчно!

Така че здравето, животът и ориста на човек  зависят непосредствено от неговите мисли.
Мислейки за положително – очаквайте положително.
Мислейки за неприятното – неприятно и ще получите. Това, за което непрекъснато мислим, прераства във религия, че това би трябвало или може да се случи. И тази религия ражда събитие …
Ето за какво от през днешния ден започваме да мислим единствено за положителното, да се надяваме единствено на най -доброто.

И още, в никакъв случай не се тревожете за дреболии!

Нека вземем под внимание двете златни правила на американския кардиолог Робърт Елиът, приет експерт по предварителна защита на инфаркти и сърдечна непълнота.
Правило първо: Не се разстройвайте за дреболии.
Правило второ: всички неща са дреболии.

Автор: Владимир Окрут

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР