На групово ниво eMAG се включва активно в усилията за

...
На групово ниво eMAG се включва активно в усилията за
Коментари Харесай

eMAG се включва активно в усилията за подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна

На групово равнище eMAG се включва интензивно в напъните за фондонабиране и даване на филантропична помощ на засегнатото от спора в Украйна население, обединявайки сили и запас с разнообразни организации в поддръжка на най-уязвимите групи. eMAG България се причислява към националната акция на Българския Червен кръст за набиране на дарения, като дава гратис забележителните запаси на платформата си за повишение осведомеността за инициативатаи опциите за даряване към БЧК. С поддръжката на eMAG апелът за деяние може да доближи до над 250 000 консуматори дневно на уеб страницата emag.bg и мобилното приложение на eMAG. Чрез специфичен бюлетин информацията ще доближи и над 230 000 консуматори, както и над 450 000 почитатели в профилите на eMAG в обществените мрежи. На платформата е добавена и специфична алтернатива, позволяваща директни дарения за филантропичната акция на БЧК:

Набраните средства ще бъдат ориентирани за обезпечаване на  продукти от първа нужда за потребностите на потърпевшите от спора в Украйна.

„ Мислим за хората в Украйна, които минават през сложни времена, и знаем, че в този момент повече от всеки път те имат потребност от нашата взаимност и поддръжка. Всеки добър жест има огромно значение, а съответната помощ може да промени живота на някого “, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

На групово равнище eMAG Румъния поддържа и изпращането на специфичен филантропичен ескорт под егидата на Румънския Червен кръст в Черновци, Украйна. 5 от 6-те камиона в него, съдържащи хранителни, санитарни и материални артикули от първа нужда на обща стойност над 210 000 лева (550 000 леи) са обезпечени от компанията. Конвоят с филантропична помощ за цивилното украинско население, което незабавно се нуждае от поддръжка на място, потегли на 02.03.2022 година от Букурещ, като прекосяването му беше уговорено с губернатора на Черновска област в Украйна.

Съпричастността няма лице, народност и граници и групата от сдружения на eMAG ще продължи да поддържа потърпевшите от военния спор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР