На границата с Румъния има интензивен трафик при ГКПП Видин

...
На границата с Румъния има интензивен трафик при ГКПП Видин
Коментари Харесай

Интензивен трафик на границата с Румъния

На границата с Румъния има натоварен трафик при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " за товарни коли на излаз и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " за леки коли, оповестяват от " Гранична полиция " по данни към 6:00 часа тази заран.

В момента се прави монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин " на излаз и на вход в България, показват още от Министерство на вътрешните работи

Към този час на границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През " Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Нормален трафик има и на границата със Сърбия. В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " има строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

На границата с Турция и Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР