На гости ни беше Кристина Пламенова - Miss Universe Bulgaria.

...
На гости ни беше Кристина Пламенова - Miss Universe Bulgaria.
Коментари Харесай

Miss Universe Bulgaria: Направих грима и косата си сама за конкурса

На посетители ни беше Кристина Пламенова - Miss Universe Bulgaria. С нея ще надникнем зад кулисите на състезанието. Ще си поговорим за хубостта, връзките и още! Може ли да има другарство сред толкоз красиви дами? Има ли късмет България на толкоз огромен конкурс? Какви мъже харесва Кристина? Гледайте!

Как мина състезанието? Какви усещания остави у теб?

Бикувално се върнах преди броени дни, още не съм си разопаковала багажа. Впечатленията ми са доста позитивни, защото съумях да основа другарства с някои от девойките. Организацията беше на,ного високо равнище. В такава позитивна и градивна тенденция се получи в действителност впечатляващо шоу. Процесът беше занимателен.

Как протече самата подготовка и какви бяха стадиите?

Имахме 4 излизания - с публична рокля, с народен костюм, с бански и с opening рокля, която те ни дават. Репетициите бяха много продължителни - от 9 сутринта до 8 вечерта. Когато дойдох на бървия ден беше късно вечерта и ме оставиха да си умря, само че от идващия ден се стартира с подготовки и изявленията, които би трябвало наложително да дадем. След това имаше и фотосесии с opening роклите, защото марката спонсорираше състезанието и трябваше да създадем фотоси, които да постнем.

Какво беше отношението им към теб като българка?

Според мен всички се държаха доста добре, бяха доста благи, н като че ли имаше леко уединяване на по-малките страни. На фокус бяха по-големите страни като Колумбия, Франция, Испания. Но въпреки всичко те имат и по-широка публика, а девойките са много мощни в обществените мрежи. Това несъмнено въздейства, защото оказва помощ да се привлекат повече рекламодатели. Самият конкурс на това разчита - момчета да е забавно и да има поддръжка от своята страна. У нас ползата не е доста огромен. Има страни, в които тези състезания са нещо доста значимо. Аз не съумях да получа поддръжка от България, само че получих от Филипините - даже ми изпратиха дарове и цветя в стаята ми.

Може ли да има другарство сред толкоз красиви дами? Има ли завист и злоба?

В целия ми престой там не съм усетила да има завист, интриги и отрицателни страсти сред девойките. Всички се държаха супер другарски една към друга. Може и да имало неискрени девойки, само че несъмнено няма нищо общо с България.

Има ли късмет за страна като нашето да завоюва сходен конкурс?

Според мен нямаме, само че това би могло да се промени, в случай че се случи нещо в политически проект, по сходство на Евровизия. Колкото и красиво да е нашето момиче и колкото и да се приготвя, шансът да завоюва е най-малък. Силно се надявам след време да имаме победителка, само че би станало доста мъчно.

Попадала ли си на шегите в TikTok във връзка на конскурса? Какво е мнението ти за тях?

Успяха да ме разсмеят, наситина са доста занимателни. Много рядко употребявам TikTok, тъй като съгласно мен е загуба на време, само че моите другари ми изпратиха няколко клипчета. Аз бях решила, че ще съм по-стегната в произношението и ще имам постоянен звук, когато пристигна моя ред, с цел да не се получи гаф като при Мис Франция от предходната година. Аз също крещях с цяло гърло, само че нямаше извивки. Беше належащо да се крещи, тъй като микрофоните бяха много отдалечени от нас. Другото нещо, което не разбрах беше по какъв начин девойките се усмихваха, до момента в който викаха. Това е извънредно мъчно и аз не съумях да се усмихна по време на викането. След това се усмихнах, само че за жал това беше изрязано.

Какво друго остава на назад във времето и ние феновете не съумяваме да забележим?

Трябваше да се приготвяме сами съвсем за всичко, даже за излизането на сцената. Имахме по 20 минути за коафьор и гримьор, трябваше да се гримираме и фризираме сами, а те единствено добавяха финални линии. Това нещо не се знаеше авансово - в противоположен случай щях да изкарам един курс най-малко за грим. Още със ставането, девойките започваха да лепят мигли и да обуват токчета, имах възприятието, че спяха с формалните обувки. Голяма част от тях се разхождаха с вечерни рокли от сутринта., даже и по време на закуска.

Имаше ли участнички с корекции и толерира ли се това на Miss Universe?

Почти нямаше девойки без корекции. Всички, като се изключи мен и Мис Гърция, имаха фасети. Нямаше доста девойки със силиконови импланти, само че преобладаваше ринопластиката, екстеншъни, скули и филъри в устните. Имаше си много девойки, които са коригирали доста неща по себе си. В това няма нищо неприятно, стига резултатът да е добър.

Ти имаш ли корекции по себе си?

Да, имам. Поставила съм силиконови импланти, само че в границите на естественото и съвсем неосезаем. Имам и малко филър в устните. Косата си е моя, както зъбите, ноктите и миглите.

Какви мъже харесваш?

За мен е значимо да мога да споделям с мъжа до мен, да е образован, да е на моята вълна. Иска ми се да има възприятие за комизъм и да не се вглъбява доста в проблемите.  За мен е значимо да се прибера при човек, който ме кара да не помни за битовизма. Важно е да има симпатична и приятна визия.

Как е избрала своя народен костюм и за какво са ѝ отказали да облече българска носия? Кои са най-интересните страни, в които е била Кристина и какво написа в книгата ни, вижте в нашето ново видео!

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР