На големия християнски празник Димитровден кандидатът за кмет на Пловдив

...
На големия християнски празник Димитровден кандидатът за кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Костадин Димитров и ГЕРБ с 4 курбана на Димитровден

На огромния християнски празник Димитровден претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, претендентите за районни кметове Илиян Лалев – на „ Северен “, Георги Гатев – на „ Тракия “, Емил Русинов – на „ Източен “, кметът на „ Западен “ и претендент за общински консултант Димитър Колев  и районните структури на партията дадоха курбани за здраве, триумфи и берекет.

След утринната литургия в двора на църквата „ Свети Иван Рилски “ отец Лазар освети ритуалната храна и пожела здраве, религия, сили и благоденствие на Костадин Димитров, Илиян Лалев и претендентите за общински съветници – Йордан Илиев, Гошо Къчков, Спас Шуманов и Анастасия Маташева. Заедно с тях беше и националният представител Десислава Трифонова.

Курбан по случай Димитровден бе раздаден през днешния ден и пред църквата „ Свети Климент Охридски ” в „ Западен ”. Организатор на самодейността бе кметът на региона Димитър Колев. На празника участваха кандитатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, претендентът за регион „ Западен “ Ангел Славов, претенденти за общински съветници, националният представител Десислава Трифонова и жители. Отец Рашко и отец Пантелеймон благословиха начинанието.

В „ Тракия “ претендентът за областен кмет Георги Гатев получи поздравленията на присъстващите миряни и благословията на отец Ангел. Ритуалната храна бе осветена и раздадена на жителите, пристигнали да се черкуват в храма „ Свето Преображение Господне “. На празника участваха претендентите за общински съветници Вера Тоскова и Петър Троянов, членове на партийната организация на ГЕРБ в „ Тракия “.

Костадин Димитров участва и курбана в храма „ Свети Пророк Илия “ в регион „ Източен “. Той бе даден от претендента за кмет на „ Източен “ Емил Русинов, ръководителя на структурата на ГЕРБ Иван Стоянов, претендентите за общински съветници Христина Кашилска, Златин Велев, Десислава Георгиева, Петя Петкова, както и претендентът за кмет на „ Южен “ Атанас Кунчев.

Здраве, благополучие и триумфи на Пловдив и пловдивчани пожелаха претендентите от ГЕРБ и честитиха празника на всички именици.

Кандидатите за кмет на Пловдив, кмет на регион и общински съветници сас № 7 в трите бюлетини на локалните избори на 29 октомври.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР