На фона на оплаквания за предполагаеми антисемитски възгледи, публикувани онлайн,

...
На фона на оплаквания за предполагаеми антисемитски възгледи, публикувани онлайн,
Коментари Харесай

USC отмени речта на прощалната реч след предполагаеми антисемитски публикации

На фона на недоволства за хипотетични антисемитски възгледи, оповестени онлайн, на прощалната тирада на USC няма да бъде позволено да изнесе тирада на церемонията по откриването на университета заради опасения за сигурността, разгласи ректорът на учебното заведение през днешния ден.

„ Въпреки че това е разочароващо, традицията би трябвало да отстъпи място на сигурността “, написа ректорът Андрю Гузман в известие до университетската общественост. „ Това решение е належащо освен за поддържане на сигурността на нашия кампус и студенти, само че е в сходство с главното законово обвързване – в това число упованията на федералните регулатори – университетите да работят, с цел да защитят студентите и да запазят нашата кампусна общественост в сигурност. 

„ Той ползва същите полезности и критерии, които сме употребявали в предишното, с цел да ръководим нашите дейности. По никакъв метод не омаловажава забележителните университетски достижения на който и да е възпитаник, считан или определен за експерт. За да бъде ясно: това решени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР