На фона на надеждите, че премиерът Риши Сунак ще превърне

...
На фона на надеждите, че премиерът Риши Сунак ще превърне
Коментари Харесай

Великобритания планира да регулира крипто активите

На фона на очакванията, че министър председателят Риши Сунак ще трансформира Англия в крипто център и международен водач в нововъведенията на цифровите активи, Народното събрание на страната вкара криптовалутите в проектозакон, който да ги контролирани финансови принадлежности и артикули. Традиционно крипторегулацията се приема като положителен знак от по-широката общественост, защото за нея това е самопризнание и известност от централните управляващи. Това ненапълно стоеше в основата на повишаването на виртуалните валути през последните дни.

След колапса на Luna, Обединеното кралство инициира предложение за покоряване на стейбълкойните посредством съществуващото законодателство за финансови активи. Законопроектът предлага още крипто компаниите да бъдат сложени под регулацията на Bank of England, с цел да се предотврати или най-малко огреаничат банкрутите в бранша.

Във вторник Камарата на общините, долната камара на Народното събрание на Обединеното кралство, се събра, с цел да прегледа лист с препоръчани промени на оферти законa за финансовите услуги и пазарите. Той включва изменение, импортирано от депутата Андрю Грифит за включване на крипто активи в обсега на контролираните финансови услуги в страната. Поправката беше непокътната в законодателния пакет, откакто депутатите я гласоподаваха. Грифин беше преназначен предходната седмица и за секретар на финансовото министерство.
Реклама
Love that gets web3 - feeling bullish on UK crypto community
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР