На фона на , доставени от западните съюзници на Украйна,

...
На фона на , доставени от западните съюзници на Украйна,
Коментари Харесай

След загубата на първите танкове Украйна иска още Леопард 2 от Германия

На фона на, доставени от западните съдружници на Украйна, Киев още веднъж прикани за засилена поддръжка, по-специално от Германия , оповестява " Украинска истина ".

Украинската войска обезверено се нуждае от доста повече западни бойни танкове, бойни машини на пехотата и друга бронирана техника, съобщи Андрий Мелник, заместник-министър на външните работи на Украйна.

Всеки " Леопард " 2 коства безусловно колкото тежестта си в злато за една решителна атака , посочи той.

Според Мелник, който е и някогашен дипломат на Украйна в Берлин, Бундесверът е в положение да обезпечи повече от от своя запас от над 300 такива машини. По негови думи актуалният им брой може да бъде утроен, без да се слага в риск способността на Германия за защита.

Освен това Мелник изиска от Германия още 60 бойни машини на пехотата " Мардер ".
 Русия унищожила трактори, а не украински
Русия унищожила трактори, а не украински " Леопарди "?

Самите съветски блогъри откриха доказателства за измамата

Политикът по въпросите на сигурността от Християндемократическия съюз Родерих Кизеветер поддържа настояването на Мелник. " Съюзниците би трябвало неотложно да заменят цялото унищожено съоръжение, като бойни танкове " Леопард " и бронетранспортьори, и да доставят в допълнение въоръжение ", настоя той.

Маркус Фабер от Свободната демократическа партия пък уточни, че " ясни изказвания за замяната на загубен материал " могат да " поддържат бранителите в тяхната атака ".

Мелник повтори и настояването си Германия да даде крилати ракети " Таурус " и да помогне за построяването на мощни украински военновъздушни сили.

Украйна чака стратегическото решение на Германия за интензивно присъединяване в с цел да се даде опция на украинските водачи да се образоват на изтребители " Юрофайтър " и да бъдат предоставени над 130 самолета.

По-рано обаче беше обявено, че немското държавно управление сега не обмисля да доставя на Украйна крилати ракети с огромен обхват " Таурус ".
 Русия: Украйна загуби осем
Русия: Украйна загуби осем " Леопарда "

Тази информация не се удостоверява даже от съветските военни блогъри
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР