На фолк звездата Камелия най-накрая й провървял. 50-годишната чалгарка получи

...
На фолк звездата Камелия най-накрая й провървял. 50-годишната чалгарка получи
Коментари Харесай

Камелия получи предложение за брак - slava.bg

На фолк звездата Камелия най-сетне й провървял. 50-годишната чалгарка получи по този начин мечтаното предложение за брак, само че за огромна изненада то не пристигна от дългогодишната й половинка Цветин. Изпълнителката на "Луда по тебе " се похвали, че и тя е изпитала това неповторимо усеща да ти паднат на колене.

"Пях на женитба, а получих предложение ", написа Камелия под фотоса, на който се вижда прелъстителен юноша да коленичи пред нея с пръстен в ръка. А изненадата е изписана на лицето на Камелия, която към момента е посочена за един от секссимволите на България и доста младежи си мечтаят да попаднат в краката й.
Случката се разиграва пред погледа на нейния другар Цветин, който го играе озвучител на певицата и е с нея на всяко присъединяване. Камелия и Цветин са дружно над 20 години, само че по този начин и не се е стигало до предложение за брак. На остарял заман русокоската изпита какво е чувството мъж да ти падне на колене и да изиска д аму станеш жена. Уви, отговорът на певицата не бе позитивен за младежа....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР