На електронните адреси на 19 средни и осем основни училища

...
На електронните адреси на 19 средни и осем основни училища
Коментари Харесай

Сигнал за бомба в съда, в който утре започва делото за нападението над Пендиков

На електронните адреси на 19 междинни и осем съществени учебни заведения в Скопие, едно главно учебно заведение в Прилеп и съда в Охрид е получена информация за сложено взривно устройство, оповестяват от Министерство на вътрешните работи в Северна Македония.

Предприети са нужните ограничения за инспекция на сигналите, които в последните месеци са честа процедура в Република Северна Македония.

Заплахи за сложени взривни устройства най-често се получават на електронните адреси на междинни и съществени учебни заведения в Скопие и други по-големи градове, само че и в разнообразни институции, търговски центрове, хотели. До в този момент всички се оказват подправени.

Служителите на съда в Охрид, където също е получен сигнал за сложено взривно устройство, са били евакуирани и са почнали съответните инспекции. За утрешния ден там е планувано правосъдно съвещание по делото за нападението над секретаря на клуб „ Цар Борис Трети ” Християн Пендиков.

През предходната седмица Министерството на образованието в страната взе решение при сходни случаи да се минава към онлайн образование, защото, поради сигналите за взривни устройства, които са съвсем ежедневни още от предходната година, образователният развой изостава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР