Една от най-красивите спортистки - Камила Джорджи, прекрати тенис кариерата

...
Една от най-красивите спортистки - Камила Джорджи, прекрати тенис кариерата
Коментари Харесай

Тенисистка смени корта с модния подиум

Една от най-красивите спортистки - Камила Джорджи, приключи тенис кариерата си, без да го разгласи публично. 32-годишната италианка, която има 4 трофея на WTA, смени корта с стилния подиум.

Джорджи, някогашна №26 в международната класация и четвъртфиналистка на „ Уимбълдън “ през 2018 година, към този момент е в листата на отдръпналите се, обновен от Tennis Integrity Agency. Тя не попада измежду тенисистките, подлежащи на допинг проби, а 7 май 2024 година се показва като завършек на кариерата ѝ.

В WTA не съумяват да се свържат с Джорджи и фамилията ѝ. От асоциацията не са известени от тенисистката, че се отхвърля, оповестява авторитетният италиански вестник „ Кориере каузи Сера “.

За завършек на кариерата ѝ се заприказва още откакто стана ясно, че няма да взе участие във втория шампионат от Големия шлем за годината - „ Ролан Гарос “ сред 20 май и 9 юни.

Последният шампионат, в който Джорджи игра бе Маями Оупън през март. Тогава тя отпадна във втория кръг след загуба с 0:2 (1:6, 1:6) от Ига Швьонтек (Полша), напомня bTV.

Междувременно Джорджи е дейна в обществените мрежи и споделя свои фотосесии. Италианката има над 730 000 почитатели в Instagram.

(@camila_giorgi_official)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР