На екрана често ставаме свидетели на прочувствени истоии, които макар

...
На екрана често ставаме свидетели на прочувствени истоии, които макар
Коментари Харесай

Илюзия за любов: 10 екранни двойки, които не могат да се понасят в реалния живот

На екрана постоянно ставаме очевидци на прочувствени истоии, които въпреки и наивно, само че карат да имаме вяра в любовта като на кино. Главната героиня се отхвърля от всичко и се запътва към летището, той се качва в такси и прекосява целия град, с цел да си я върне още веднъж, хваща я тъкмо преди да се качи на самолета и залепва една влажна целувка върху очуденото ѝ лице. Следват сълзи, гръмки пояснения в обич и заживели щастливо.

Да, само че същинският живот не е кино и вероятността тези двама индивида, които гледате да се целуват буйно на екрана, в действителност да се ненавиждат в действителния живот...

Е, ненавист е мощна дума, само че има някои звезди, които взаимно вадят най-лошото в себе си, когато работата им ги събере.

Въпреки че би било хубаво всички в Холивуд да се схващат, това просто не е по този начин. Всъщност се приказва, че точно тези кино двойки, които наподобява, че ужасно доста се харесват, до момента в който камерата се върти, не могат да се понасят, когато тя спре. Да, техните актьорски качества са ТОЛКОВА положителни.

Вижте в галерията ни кои 10 известни кино двойки, които са съумели да ни заблудят, че са луди един по различен, тъй като в действителност... не са могли да се понасят. 
 10 екранни двойки, които не могат да се понасят в действителния живот  10 екранни двойки, които не могат да се понасят в действителния живот  10 екранни двойки, които не могат да се понасят в действителния живот  10 екранни двойки, които не могат да се понасят в действителния живот
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР