На една от последните си публични появи съпругата на Кание

...
На една от последните си публични появи съпругата на Кание
Коментари Харесай

Кание Уест съблече Бианка на обществено място

На една от последните си обществени появи брачната половинка на Кание Уест – Бианка Ченсори се появи единствено по нищожно бюстие и неонов чорапогащник.

Половинката на рапъра стана известна в последната година най-много с това, че се облича супер провокативно, акцентирайки върху секси извивките си.

В този случай 29-годишната Бианка носеше своя зелен чорапогащник с ултраниска талия, до момента в който в един миг рапърът реши да смъкна още по-надолу зеления чорапогащник на жена си, с цел да разкрие задните й елементи.

Това се случи до момента в който двамата чакаха асансьора в извествн търговски център в Лос Анджелис. В същото време Уест беше оптимално облечен, като носеше черен суитшърт с качулка и необятно долнище на спортен екип.

Ден по-късно новата госпожа Уест беше облечена в железна сребриста микропола и прашки. Мнозина към този момент са сигурни, че точно Кание кара брюнетката да върви толкоз разголена на публични места и събития. 

Кание се ожени за Бианка скрито през декември 2022 година, няколко седмици откакто завърши развода си с Ким. Кардашян подаде молба за бракоразвод от Кание през февруари 2021 година след шест години брак и четири деца дружно.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР