На един от водещите италиански експерти по имунология на коронавирусите

...
На един от водещите италиански експерти по имунология на коронавирусите
Коментари Харесай

COVID-19: Водещ италиански имунолог получи куршум в писмо

На един от водещите италиански специалисти по имунология на коронавирусите е обезпечена полицейска отбрана, откакто е получила патрон в писмо, заплашващо нея и фамилията ѝ със гибел.

Професор Антонела Виола най-вероятно е била набелязана поради обществената ѝ поддръжка за имунизирането на децата против COVID-19, показва

Immunologist receives bullet inside letter and given police protection in Italy
— BBC News (World) (@BBCWorld)
През последната седмица в няколко европейски страни обществени персони са били подложени на засилени закани поради ограниченията против пандемията, показва още изданието.

Няколко френски депутати са били заплашвани, до момента в който обсъждали закона за имунизационните пропуски.

В сряда вечерта домът на нидерландския политически водач Сигрид Кааг е бил атакуван от теоретик на конспирацията, който размахвал запалена факла и предавал онлайн във Фейсбук.

В Италия имунологът проф. Виола, която е началник на педиатричен проучвателен институт в северния град Падуа, удостовери в обществените мрежи, че е получила патрон и писмо, което заплашва нея или фамилията ѝ с разстрел, в случай че не каже "не " на имунизирането на децата.

"Тези хора са антиваксъри, които знаят единствено по какъв начин да ненавиждат, да отхвърлят логиката и законите и да основават напрежение и принуждение ", споделя тя, като упорства, че постоянно ще дава публичност на научните изводи и ще приказва на тези, които желаят да я чуят.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР