На един от най-големите християнски празнициАрахангеловден,управителят на област Плевен Виолета

...
На един от най-големите християнски празнициАрахангеловден,управителят на област Плевен Виолета
Коментари Харесай

На Архангеловден, кметът на Община Левски и съветниците положиха клетва

На един от най-големите християнски празнициАрахангеловден,управителят на област Плевен Виолета Иремиева откри церемонията за полагане на клетва отновоизбраните 17 общински съветници, кмет на Община Левски Любка Александрова и кметове на 10-текметства в общината.



Да съблюдават конституцията и законите на страната и в дейностите си да се управляват от ползите на хората се заклеха представителите на локалната властв община Левски.



В осъществяване на Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, съгласнозаповед на регионалния шеф на област Плевен - Виолета Иеремиева, през днешния ден новоизбраните общински съветници, кмет на Община Левски и кметове на кметства поставиха клетва, подписаха клетвен лист и встъпиха публично в служба.

Полагането на клетва и встъпване в служба на Арахангелов ден на новоизбраните общински съветници, кмет на Община Левски и кметове на кметства не е неслучайно, означи регионалният шеф Виолета Иремиева.



Да се съблюдава това в което са се заклели е обет пред Бога, акцентира и прикани да бъдат доста виновни към своите решения и пред личната си съвест, тъй като дават отговор за доста човешки ориси.

Любка Александрова, първата жена кмет на община Левски, спечелила за четвърти път доверието на гласоподавателите поздрави всички, на които са дали своят вот доверие гласоподавателите. Тя пожела чувството, което изпитват в този ден да носят в сърцата си до края на мандата.



Любка Александрова: „ Хората доста ясно демонстрираха какво желаят, защо мечтаят в многочислените срещи и е време за същинската работа с цел да може да сбъднем тези упования, да оправдаем доверието и ги създадем по-щастливи през идващите четири години. Нека дружно бъдем сполучливи, с цел да сме потребни. Това е смисълът на нашия триумф - да създадем дружно хората по-щастливи ”.



Първото съвещание на ОбС-Левски по традиция откри най-възрастният общински консултант Дочко Дочев и поздрави новоизбраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметства. Той пожела триумф и целесъобразна активност на всички в името на обществото.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР