На днешното заседание на Общопартийната контролна комисия на БСП за

...
На днешното заседание на Общопартийната контролна комисия на БСП за
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Има нови доводи за изключването ми от БСП - бил съм капиталист и за НАТО

" На днешното съвещание на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия за следващ път стана ясно, че претекстовете за изключването ми са несъстоятелни. Представителят на Изпълнителното бюро, който трябваше да отбрани обвиняванията на управлението към мен, не даде безусловно никакви доказателства ". Това написа в профила си във Facebook Кирил Добрев.
Още по темата
Той изрази страдание, че някогашните му съпартийци са се скрили зад един юноша.

" Момчето, представляващо изпълнителното бюро, е роден тогава, когато аз съм станал партиен член ", споделя още Добрев.

" Нито дума не се чу по главните обвинявания към мен - за това по какъв начин съм работел за други партии, нито дума по какъв начин съм нарушавал устава и програмата на Българска социалистическа партия. От всички безумни претекстове, останаха най-безумните, а точно, че на Бузлуджа Нинова била освиркана от мен, някак си, до момента в който в това време съм на морето. Остана и " обвиняването ", че съм засегнал прочувствената чупливост на другаря Зафиров. Благодарение на чуването обаче стана ясно, че записът, в който сякаш налетявам на пердах, е противозаконен, а преструващият се на репресиран си е изтеглил желае и делото е прекъснато ", изяснява към този момент някогашният член на социалистическата партия.

Той прибавя, че към старите претекстове към този момент ще има нови.

" Чух в изявленията на член на контролната комисия нови учредения за изключването ми: това, че съм капиталист, че съм " за " НАТО и Европейски Съюз и би трябвало да една година, до момента в който трае наказването ми, да премисля вижданията си ", написа още Кирил Добрев.

Той бе изключен на 30 декември 2021 година на неприсъствено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия по предложение на Изпълнителното бюро на партията.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР