На днешното заседание на Министерски съвет разпоредих на министър Валентин

...
На днешното заседание на Министерски съвет разпоредих на министър Валентин
Коментари Харесай

Борисов праща министър Радев да огледа щетите от бурята във Врачанско

На днешното съвещание на Министерски съвет разпоредих на министър Валентин Радев дружно с основен комисар Николай Николов да обиколят местата, откъдето през вчерашния ден е минала бурята. Да се помогне на кметовете бързо да създадат комисии и да опишат вредите. Каквото е належащо, дано да им се помогне. На министър Кирил Ананиев разпоредих да се стабилизира болничното заведение във Враца. Хората да си получават заплатите и редом с това да се вършат промените. Това написа министър председателят Бойко Борисов във фейсбук.
Припомняме, че над 130 са сигналите за паднали дървета, затиснати коли и разрушени покривни структури на територията на областите Плевен и Враца, на които са реагирали полиция и пожарна поради разразилата се през вчерашния ден стихия.
Министър Валентин Радев пътува за Плевен, дружно с шефа на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов. По предписание на премиера, вътрешният министър ще извърши оглед на място на регионите, наранени от вчерашната гръмотевична стихия със мощен вятър и градушка. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Очакват се изказвания за медиите, като часът ще бъде конкретизиран допълнително
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР