На днешното извънредно заседание Общински съвет Благоевград постанови 4 решения.С

...
На днешното извънредно заседание Общински съвет Благоевград постанови 4 решения.С
Коментари Харесай

Извънредна сесия на ОбС-Благоевград, ето какви решения взеха съветниците

На днешното изключително съвещание Общински съвет Благоевград постанови 4 решения.

С 33 гласа „ ЗА “, 2 - „ Против “ и 2 - гласа „ Въздържал се “ общинските съветници дадоха позитивен избор по предлагането на кмета на община Благоевград, с което дава единодушие Атанас Дафинов Дафинов – шеф на „ ОФК „ ПИРИН “ ЕООД да взе участие в идното изключително Общото заседание на ФК „ ПИРИН “ АД.

То ще се организира на 24.03.2023 година (четвъртък) от 10:00 часа, при липса на кворум на 31.03.2023 година (петък) от 10:00 часа.

Местните парламентаристи дадоха единодушие и по предлагането от Кмета на община Благоевград, по отношение на Включване на обект: “Съоръжение за подсилване на свлачищно-срутищен сектор над път BLG 2061 (I-1) Благоевград-Бистрица-летовище „ Бодрост “- околност „ Картала “ в аграрен парцел с идентификатор 04279.310.1 в Приложение № 8 на Годишната стратегия за ръководство и предписание с парцелите - общинска благосъстоятелност на Община Благоевград за 2023 година

На изключителното съвещание общинските съветници дадоха позитивен избор и за предлагането, по отношение на одобрение изменение на Общ организационен проект на община Благоевград, утвърден с Решение № 27 по Протокол № 3 от 25.02.2011 година на Общински съвет Благоевград на с. Зелен дол, общ. Благоевград, за предугаждане на предимно-производствена устройствена зона - „ Пп “.

С 31 гласа „ ЗА “, 0 „ Против “ и 1„ Въздържал се “ Общински съвет одобри бюджетна прогноза за интервала 2024 – 2026 година на постъпленията от локални доходи и на разноските за локални действия на Община Благоевград.

След привършване на дневния ред, ръководителят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков закри изключителното съвещание.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР