На Дилиън Уайт му е писнало името му да се

...
На Дилиън Уайт му е писнало името му да се
Коментари Харесай

Скандал! Уайт обвини Еди Хърн в лъжа и лъжливи преговори

На Дилиън Уайт му е писнало името му да се употребява в блъфове и " нелепости “, с цел да се избави репутацията на Антъни Джошуа. Промоутърът Еди Хърн даде обещание на бойните почитатели, че спечелилият от борбата на Уайт и Джърмейн Франклин през ноември ще се бие с Ей Джей.

Вместо това на 1 април Джошуа се би с Франклин и завоюва със съдийско решение. След това започнаха договаряния за пердах с Уайт, който трябваше да е на 12 август, само че през вчерашния ден Еди Хърн разгласи, че борбата отпада, поради огромни искания за парите от Уайт.

Уайт даде огромно изявление пред вестник „ Сън “ и разгласи поредност от проблеми, които подвеждат почитателите на бокса и евентуално петнят името му. „ Те приказват нелепости “, сподели Уайт в отговор на изказванието на Хърн, че самичък се е изключил от багра поради искания от 10 млн. паунда. „ Не съм отказал борбата. Всичко, което получих, откакто Еди приказва обществено и постоянно, че ми предлага да се удрям с Ей Джей, беше доста къс имейл късно вечерта в петък, 2 юни “.

„ Абсолютно 100 % желая да се удрям с Ей Джей и се обадих на Еди Хърн, с цел да обсъдим офертата, само че не можах да се свържа с него. Изпратих му също известие. Не получих отговор от него, по тази причина му изпратих имейл, с цел да потвърдя, че желая борбата “.

„ Не съм отхвърлил офертата, нито съм предложил контраоферта. Всичко, което направих, беше да задам естествени въпроси на неговия триредов имейл, по този начин наречената оферта. Дори преди да изпратя имейл, Еди към този момент сподели обществено, че предлагането му е недопустимо. Така че, за какво въобще го прави? “

„ Не е редно да ме употребяват, с цел да повиша цената на Ей Джей в договарянията за борбата с Уайлдър, без никакво желание да се бият с мен. Боксът в тежка категория е в безспорна неразбория сега и цялостен с такива блъфове и нелепости. “

Феновете бяха комплицирани от десетките изявленията на Хърн, в които се твърди, че най-доходоносната борба за английската купа в историята се завръща. Битката беше оповестена, след това прекъсната и в този момент Уайт е упрекнат, че е отказал сериозна оферта за огромни пари, което боецът изрично отхвърля.

„ Еди с право приказва, че това е блокбъстър, който цялостни игрища от години, а аз преследвах тази борба от осем години. Така че го попитах за какво би бил хазаин на събитието в O2 в средата на август, когато множеството хора са на отмора. Той не отговори на имейла ми, нито се свърза, само че продължи да приказва за „ договаряния “, които просто не се случваха и към момента не са се случили. Няма нито един диалог с мен, с моя юрист или с някой от моя екип.

„ След това направих изявление със Sky на 15 юни, след което получих къс и чудноват отговор от Еди, който сподели, че числата не работят и че би трябвало да потърсим различни благоприятни условия. Нека бъдем доста ясни тук, споделих му, че желая борбата, не я отхвърлих и не се отхвърлих от себе си и в действителност не съм имал нито една полемика за това с Matchroom след „ офертата “ и аз не съм правил никакви претенции. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР