На Даниел Крейг му предстои отложена вече с година и

...
На Даниел Крейг му предстои отложена вече с година и
Коментари Харесай

Пенсиониран 007 в провален филм за обир

На Даниел Крейг му следва отсрочена към този момент с година и половина премиера, преди да се пенсионира като Агент 007 след " Смъртта може да изчака " ; Пиърс Броснан пък свърши това още през 2002 година, след " Не умирай през днешния ден ". Филмовата кариера на 68-годишния бивш Бонд още не е изцяло умряла макар прошарените му коси - " емпирично видяно, вие сте доста прелъстителен мъж ", му споделя една (поне) двойно по-млада героиня в  " Обир по кавалерски ". 

С филми като този обаче Броснан няма причина да се гордее: The Misfits - истинското заглавие повтаря това на уестърн от 1961 година с Кларк Гейбъл, Мерилин Монро и Монтгомъри Клифт - споделя за сполучлив грабеж, само че е изцяло неудачен и провален като кино. Режисира Рени Харлин, влезнал в историята като най-успешния финландски режисьор след " Умирай мъчно 2 " и " Катерачът ", след това осъществил редица по-слаби филми. Но просто е необикновено за какъв брой мързелива постановка, несъществуваща драматургия и бутафорен разговор приказваме тук. 

" Обир по кавалерски " стартира като доста по-добър филм, в сравнение с е - като лек екшън за крадци ала " Бандата на Оушън " или " Италианска спекулация ", лятно забавление без искания и дълбоки послания. Динамичната експозиция бързо приключва и след 20-ата минута разказът почва да влачи като развалена плоча, с цел да провокира (буквално) позиции за повръщане в кулминационната точка. Язък за положителните артисти (Тим Рот и Ник Кенън всред тях) и красивите местоположения, по които е изхарчен бюджетът от 15 милиона $. Филмът би могъл да мине за старомоден, в случай че не беше образцовото расово разнообразие. Дълъг е единствено час и половина, само че с мъка бих го предложила даже за пиратско гледане, толкоз е обезсърчителен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР