На борбата с Ковид-19 беше посветена първата реч в телевизионния

...
На борбата с Ковид-19 беше посветена първата реч в телевизионния
Коментари Харесай

Джо Байдън: До края на месеца в САЩ ще има 100 милиона ваксинирани

На битката с Ковид-19 беше отдадена първата тирада в телевизионния праймтайм на американския президент Джо Байдън. Той разгласи, че до края на този месец в страната му ще има 100 милиона имунизирани против ковид, а до края на май ще е допустима имунизация на всички пълнолетни. Той още един път прикани американците да се имунизират:

" Ако всички го създадем, в случай че осъществим нашата част, до 4 юли има добър късмет вие, вашите фамилии и другари да можете да се съберете задния си двор или в квартала си и да отпразнувате Деня на независимостта с барбекю. Това няма да са огромни групи от хора, само че поради миналата сложна година Денят на независимостта ще е нещо в действителност особено ".

В речта си Байдън посочи, че близо 530-те хиляди умряли с ковид в Съединените щати надвишават общия брой на американските жертви в Първата и Втората международна война, спора във Виетнам и при атентатите на 11 септември. В различен акцент от речта си Байдън прикани в Съединени американски щати да се приключи омразата към азиатски американци, която се следи след началото на пандемията.

Джо Байдън изнесе речта си откакто подписа пакет за икономическа помощ поради пандемията в размер на близо 2 трилиона $.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР