На бляскавата си сватба с Джъстин Бийбър Хейли изживя своя

...
На бляскавата си сватба с Джъстин Бийбър Хейли изживя своя
Коментари Харесай

Хейли Бийбър, булчинската й рокля, Върджил Абло и приготовленията за големия ден

На блестящата си женитба с Джъстин Бийбър Хейли изживя своя звезден момент, преобразявайки се в същинска принцеса със своята булчинска рокля, дело на Върджил Абло.

Дизайнерът е основал десетки рокли за специфични случаи за доста звезди, само че признава, че тоалетът на Хейли за нейния огромен е ден е доста по-специален за него, тъй като е първият сходен за непосредствен другар.

При основаването на модела Абло се води най-много от това, че познава добре личността на госпожа Бийбър и знае, че желае нещо, което да е и в неин жанр, и задоволително обичайно.

Иска да покаже по най-хубавия метод дамата на име Хейли, само че и да не изключи напълно уличния жанр, който е част от метода й на живот. Затова и той намира място в дребните бродерии по роклята, които са освен цветя, само че и логото на марката Off-White.

Надписът с перли " булчинска рокля " на гърба също е много ексцентрично решение, както и този на края на шлейфа - " Докато гибелта ни раздели ".

Дизайнерът познава и Джъстин от няколко години и това му оказа помощ да се оправи сполучливо с другата задача - да сътвори булчинска рокля, която да го накара да не може да смъкна очи от своята жена и да не остави и капка подозрение, че тя е най-красивата на света.

Зa да наподобява госпожа Бийбър по този замайващ метод, работата по булчинската й рокля в ателието на Off-White в Милано стартира малко повече от година преди деня на сватбата. През това време булката прави три проби на тоалета.

Всяка част от роклята е основана ръчно, като с направата й са ангажирани общо 20 души. А Хейли несъмнено е помогнала на екипа с това, че знае тъкмо какво желае. Като да вземем за пример голи плещи и тил и дълги ръкави. А финалният резултат е нейна сбъдната фантазия. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР