На Bad Bunny определено му се получават нещата: рапърът неотдавна

...
На Bad Bunny определено му се получават нещата: рапърът неотдавна
Коментари Харесай

Целуват ли се Bad Bunny и Кендъл Дженър?! Мълвата плъзна, феновете са в шок

На Bad Bunny несъмнено му се получават нещата: рапърът наскоро завоюва третата си премия Grammy (в допълнение към деветте статуетки Латино Grammy, които към този момент притежава), тази година ще взе участие във филм на Marvel, а също така наподобява, че просперира и в любовта.

Преди няколко дни той беше засечен на среща не с различен, а със… супермодела Кендъл Дженър. Е, по този начин най-малко настояват клюкарските летописи: страницата DeuxMoi разгласява папарашки фрагменти, на които се вижда по какъв начин музикантът целува дългокоса брюнетка, чието лице е прикрито от камерата. 

Виж още: „ Красиво злополучие “ настава в кината през април 

„ Необвързаната известна моделка бе хваната да целува Bad Bunny в частна дискотека в Ел Ей, “ гласи описанието под фотосите. Източниците на медията прибавят, че са видели по какъв начин Кендъл излиза от дискотеката и се качва в колата си броени минути преди Bad Bunny също да напусне клуба. 

И Кендъл, и Bad Bunny са сингъл неотдавна. Моделката скъса с някогашния си – баскетболиста Девин Букър, предишния ноември, откакто двамата от време на време се събираха и разделяха в продължение на две години. Рапърът пък от своя страна приключи няколкогодишната си връзка с пуерториканската певица и дизайнер на бижута – Габриела Белингери, този януари.

Макар романсът сред двете звезди още да не е доказан, почитателите на Bad Bunny имаха бурни реакции по въпроса, множеството от които отрицателни. Латино звездата (чието същинско име е Бенито Антонио Мартинес Окасио) има доста фенове и измежду двата пола – освен поради големия си триумф, само че и поради обстоятелството, че се дефинира като бисексуален. 

Виж още: Почивай в мир! Холивудска звезда умря на 28 година, някогашната на Кличко потъна в печал

На Кендъл обаче ѝ се носи славата на „ гадно момиче “, откогато онлайн изплуваха дузина записи, на които се вижда по какъв начин тя се държи неуважително с асистентката си и обслужващия личен състав на редица всемирски събития. За похлупак личната ѝ сестра – Кайли, отсече в неотдавнашен епизод на The Kardashians, че едва ли би желала да бъде другарка с нея, в случай че двете не бяха родственици.

По тази причина доста почитатели на Bad Bunny разясниха смутени в Twitter, че не утвърждават избора му на половинка. „ Ако той в действителност излиза с Кендъл, то ще се отрека от него (шегувам се, още го обичам), “ написа потребителката @steffman00. „ Крис Дженър несъмнено е супер удовлетворена от обстоятелството, че е сватосала щерка си Кендъл с Bad Bunny, “ съгласи се почитател акаунтът @badbunnytrellas.

Каква е истината за двете звезди и дали те са подобаващи един за различен, следва да разберем.

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР