На автомобилното изложение в Женева 2018 Toyota затвърждава ангажимента си

...
На автомобилното изложение в Женева 2018 Toyota затвърждава ангажимента си
Коментари Харесай

Вижте какво подготви Toyota за Автосалона в Женева

На автомобилното ревю в Женева 2018 Toyota затвърждава уговорката си да стане компания подпомагаща човешкото придвижване, тясно обвързвана с Олимпийските и Параолимпийските си партньорства и посланието " Start Your Impossible ". Основната цел е да се обезпечи все по-добра подвижност за всички, отразена в трите електрически автомобила с акумулатори: Concept-i, Concept-i RIDE и Concept-i WALK.



Concept-i употребява изкуствен интелект и разширена съгласуваност, с цел да разбере навиците и желанията на лидера. Автоматизираните функционалности за шофиране ще създадат пътуванията по-лесни, по-безопасни и по-приятни. Concept-i RIDE е автомобил, изцяло наличен за хора с лимитирана персонална пъргавина, като да вземем за пример ползватели на инвалидни колички. Concept-i WALK е стилен, пригодим и елементарен за маневриране, което го прави отлично решение за напредване в пешеходните зони.



Освен това Toyota работи върху идващото потомство атомна технология, която е приложена във Fine-Comfort Ride. Това транспортно средство с горивни кафези гледа към бъдещето на премиум дизайна при седаните с пробег от над 1000 км, бързо зареждане с гориво и нулеви излъчвания.



Toyota постоянно е се гордеела, че се вслушва в мнението на клиентите си и дава отговор на отзивите, които дават. Започвайки с новия Auris, Toyota реши да предложи своите съществени модели с избор от две хибридни задвижвания: общоприетата 1.8-литрова система и напълно новата 2.0-литрова система, която изцяло се възползва от спомагателния комфорт при шофиране, непоклатимост, по-приятно ръководство и наслаждение от шофирането, присъщо на новоприетата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA). По-дълъг и по-нисък от предшественика си, новият Auris има доста по-динамичен дизайн и по-забележителен насрещен стaйлинг. Общата дължина се е нараснала с 40 мм, височината е понижена с към 20 мм, което води до по-елегантна форма и усъвършенствана предна визия.



Toyota AYGO 2018 прави своя дебют на Автомобилното ревю в Женева с характерен юношески имидж и подобренa продуктивност, с цел да създадат най-малкия модел в гамата ни още по-забавен за ръководство. Новото AYGO резервира емблематичния 'X' начело, който в този момент се трансформира от двуизмерна графика в мощен тримерен детайл. X-play е в сърцето на новия автомобил и е в основата на всички варианти за персонализиране. Новият високо оборудван X-clusiv се базира на спецификацията на общоприетия X-play с характерен двуцветен екстериор с вероятни три съществени цвята. В допълнение, две специфични равнища на съоръжение x-cite и x-trend ще обновяват AYGO гамата регулярно. Новото AYGO предлага усъвършенствана успеваемост и динамичност на шофиране за още по-голяма еластичност в градовете, като в същото време остава най-ефективната кола в сегмента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР