На 8 юни американският рапър, моден дизайнер и бизнесмен Кание

...
На 8 юни американският рапър, моден дизайнер и бизнесмен Кание
Коментари Харесай

Лудориите на Кание Уест: 4 истории, които ще ви оставят без думи

На 8 юни американският рапър, фешън дизайнер и предприемач Кание Уест отпразнува своя 46-и рожден ден.

Трудно е да останете безразлични към Уест: като предписание хората са разграничени на два лагера - някои в действителност го обожават и го идолизират, други са възмутени от екстравагантността на звездата. 

Втората категория хора е напълно разбираема: макар че Кание стана прочут като надарен (и съгласно някои даже гениален) музикант, най-често името му мига в пресата в подтекста на различен вманиачен трик. 

Вижте най-ярките лудории на Уест, които не останаха незабелязани .
Сравнявайки себе си с Исус
Кание в никакъв случай не е бил непретенциозен, само че през 2006 година даже най-преданите почитатели бяха сюрпризирани от самочувствието на художника. В средата на 2000-те години рапърът се появи на корицата на списание Rolling Stone с корона от тръни на главата. В изявление за изданието Уест сподели, че може да се съпостави с Исус Христос, тъй като също трябваше да се „ бори за самопризнание “ и „ страда за триумфа си “, само че в това време не съумя да завоюва любовта на хората.

През 2013 година Уест издаде албума " Yeezus ", свирейки върху името на Исус. В няколко части рапърът напомни своята божествена същина и също по този начин съобщи, че медиите са го разпнали, " както са разпнали Христос ".
Спиране на шоуто заради обстоятелството, че човек в инвалидна количка отхвърли да стане
През 2014 година по време на концерт в Сидни Кание прикани всички почитатели да „ станат от местата си “. Един мъж обаче не направи това, заради което рапърът незабавно стартира да недоволства. Той отсрочи концерта, заявявайки, че няма да продължи, до момента в който всички не станат. Но фактът, че фенът, който не извърши молбата му, не можеше да го направи физически, беше незнаен на изпълнителя, тъй като той беше прикрепен към инвалидна количка.
 Амбиция за президент
На 4 юли 2020 година Уест разгласи в обществените си мрежи, че има намерение да се кандидатира за президент на Съединени американски щати.

" Дойде време да осъществим обещанието, обещано на Америка и да се доверим на Бог, като обединим нашата визия и изградим нашето общо бъдеще ", сподели той.

Мнозина одобриха със смях изказването на Кание и той реши да потвърди сериозността на желанията си в изявление за списание " Forbes ". Въпреки това, съгласно публицист, който е разговарял с Уест, техният диалог е бил по-скоро като „ подигравка или изключително халюцинационен епизод на Keeping Up with the Kardashians “.

По един или различен метод Уест не съумя да стане президент. В края на президентската акция той завоюва единствено 60 000 гласа и нула делегати.
Антисемитски изявления
През есента на 2022 година Кание обиди еврейския народ и сподели, че вижда положителното в Хитлер. Често Уест се измъкваше със скандални изказвания, само че този път репутацията му беше съществено разтърсена. Звездата беше подложен на критика от десетки звезди, в това число някогашната му брачна половинка Ким Кардашиян. Освен това фешън марки прекратиха съдействието си с рапъра. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР