На 8 януари 2018 г. фотографката Джанис Уилкинс се връща

...
На 8 януари 2018 г. фотографката Джанис Уилкинс се връща
Коментари Харесай

Джанис Уилкинс: как се става модел на 63

На 8 януари 2018 година фотографката Джанис Уилкинс се връща в дома си след йога, само че намира жилището си обгърнат в пламъци. Пожарът е породен от повреден тостер в прилежащото жилище и унищожава мястото, в което Джанис живее чартърен 15 години. След случая тя прекарва една година в хотел и дори не подозира, че този огън ще промени радикално живота й.

Месеци след пожара Джанис се разхожда покрай 3-то авеню в Ню Йорк, облечена в облекла за йога. По това време тя желае смяна за себе си и даже стопира да крие белите корени в меденорусите си коси, които вместо вързани, просто са пуснати  " свободни ", каквато е тя самата. И в името на смяната се появява Даниел Педъл – почитан кастинг шеф,  " изобретател " на Дженифър Лорънс, който потупва Джанис по рамото с думите: " Правя кастинг за рекламна акция за долни дрехи и диря хора на друга възраст и с разнообразни ограничения ". А тя отвръща бързо, без да се замисли даже за момент:  " Разбира се! ". 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от janis wilkins (@janiswilkins) на Ное 24, 2019 в 8:51 PST

На самия кастинг бъдещите модели дават отговор единствено на един въпрос: за какво харесват тялото си. А Джанис дава отговор, че не просто го харесва, а го обича, тъй като е здрава. И единствено с този отговор става част от акцията и съвсем два месеца по-късно вижда своя облик на голям билборд.

Кариерата й на модел се развива стремително. През януари в Ню Йорк Джанис дефилира на първото си фешън шоу за марката Deveaux, а преживяването съпоставя с метода, по който се усеща Мадона на сцената – повече от ужасно. Към днешна дата тя е подписала контракт с огромна фешън организация и към този момент е театралничила във фотосесии за марката Universal Standart, както и за ноемврийския брой на списание Allure. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от janis wilkins (@janiswilkins) на Ное 24, 2019 в 8:56 PST

Как една жена на 63 години поддържа съвършената си форма? Джанис дава отговор, че за нея самата тайната се крие във вегетарианската й диета, йогата, аргановото масло за кожата на лицето и това, че не употребява никакъв фон дьо загар. Носи само серпантина и червило. А косите си – те са в естествения им цвят и към този момент не ги боядисва. 

" А по какъв начин да бъдем красиви и вътрешно... Медитирайте. Аз станах по-здрава, откогато се научих да не одобрявам нищо персонално ", споделя 63-годишната красавица и добавя, че е признателна за новата си кариера. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от janis wilkins (@janiswilkins) на Ное 24, 2019 в 10:17 PST

 
Кой е най-влиятелната жена в модата?
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР