На 8 септември 2022 г. кралица Елизабет Втора почина на

...
На 8 септември 2022 г. кралица Елизабет Втора почина на
Коментари Харесай

Още една неочаквана промяна от крал Чарлз

На 8 септември 2022 година кралица Елизабет Втора умря на 96-годишна възраст в лятната си резиденция в Шотландия. Както всяка година от десетилетия, тя прекарваше лятото в замъка Балморал - обичаното й място.
 Замъкът Балморал - обичаната лятна резиденция на кралица Елизабет и цялото ѝ семейство
Кой е обичаният палат на английското кралско семейство

Там, където могат да бъдат земни и елементарни

Той се трансформира и в обичайното леговище на цялото кралско семейство за лятото, което се събираше дружно най-малко за няколко дни там. Това обаче е на път да се промени с новия монарх. Крал Чарлз също счита да събере околните в Балморал, само че нещо ще е много по-различно от времето на майка му.

Кралят има намерение да прекара там доста по-малко време. Земите, градините и залите с експозиции в Балморал сега се предекорират и ще останат отворени за обществени визити чак доникъде на месец август.
 Снимка 575654

Което значи, че Чарлз и Камила евентуално ще поканят деца и родственици в замъка чак в края на август. имаше навика да остава там до октомври, което също няма да се случи със сина й - Чарлз възнамерява да се върне в Лондон много по-рано, с цел да се заеме с професионални задания.
 Чарлз със синовете си в земите на Балморал

Чарлз със синовете си в земите на Балморал

" Очакваме фамилията да се събере тук през лятото. Но графикът към момента се прецизира ", споделя източник, непосредствен до кралското семейство пред Express. Чарлз има проекти в миналото да трансформира Балморал в музей в памет на майка му, само че това евентуално ще се случи чак след години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР