Зрелището на Ролан Гарос вече е гарантирано, след като Карлос

...
Зрелището на Ролан Гарос вече е гарантирано, след като Карлос
Коментари Харесай

Гарантирано зрелище: Алкарас срещу Синер на полуфиналите

Зрелището на Ролан Гарос към този момент е обезпечено, откакто Карлос Алкарас отстрани Стефанос Циципас с 6:3, 7:6(3), 6:4 за два часа и осемнадесет минути и по този метод си обезпечи полуфинал против Яник Синер.

Алкарас стартира по-концентрирано в мача и направи ранен пробив още при първото подаване на Циципас в мача, с цел да поведе с 1:0. Испанецът в това време бе доста безапелационен на собствен сервис и не даде никакви благоприятни условия на гръцкия си конкурент. Така Алкарас затвори първия сет с нов пробив и 6:3.

Вторият сет стартира по сходен метод, като Алкарас реализира ранен пробив за 2:0. След това обаче испанецът позволи някои грешки, които разрешиха на Циципас да се завърне във втория сет, връщайки пробива за 3:4. Така се стигна до тайбрека, в който Алкарас още веднъж имаше предимство и завоюва със 7:3 точки.

В третия сет Алкарас направи решаващия пробив за 4:3 гейма. Циципас още веднъж не стигна до нито една опция за пробив в третия сет и по този метод Алкарас затвори мача с 6:4.

Така Алкарас ще се изправи на полуфинала на Ролан Гарос против Яник Синер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР