На 8-ми юни един от легендарните футболисти на Арсенал и

...
На 8-ми юни един от легендарните футболисти на Арсенал и
Коментари Харесай

Един от героите за Арсенал от Анфийлд 89 на посещение в България

На 8-ми юни един от именитите футболисти на Арсенал и Лийдс от края на 80-те и началото на 90-те години ще посети България по покана на формалния фенклуб на Арсенал в България (ASCB). Това е някогашният вратар на двата клуба Джон Лукич, който ще бъде специфичен посетител на българските артилеристи за отбелязването на 15-ата годишнита от основаването на почитател клуба.

Привърженици на Арсенал от цялата страна, както и посетители от Англия, Унгария, Гърция, Румъния и Македония ще се съберат в София за отбелязването на годишнината. На 8-ми юни на Спортен комплекс „ Академика 4-ти км.” ще се проведат редица любителски спортни мероприятия за почитателите като шампионат по джитбол, бирена миля и други занимателни надпревари. Началото на спортния празник ще е 10:00 часа.

Срещата на почитателите с Лукич ще се организира в клуб „ Терминал 1” от 19:30 ч., където някогашният пазач ще опише любопитни истории за времето като футболист на Арсенал и за един от най-паметните мачове в историята на клуба през 1989 година, когато печелят купата безусловно в последната минута в пряк сбъсък с директните си съперници за трофея от Ливърпул.

"Изключително сме щастливи, че за един от специфичните ни рождени дни, ще имаме специфичен посетител, който ще ни опише за може би последния сантиментален интервал във футбола, за Джордж Греъм, за оня популярен мач на Анфийлд и още доста любопитни неща ", съобщи Георги Стоянов, ръководител на фенклуба.

"Подготовката на двете събития лиши ужасно доста време и старания и се надяваме всички да останат удовлетворени. Искаме особено да благодарим на сътрудниците ни от Федерациите по футбол на маса и джитбол, на Магнифлекс и Олд Спайс България, които ще обезпечат стотици награди за нашите посетители, както и на Диво питие, които създадоха особено за нас 4 типа друга занаятчийска бира ".

Достъпът до срещата с Лукич е единствено за постоянни членове на ASCB и публични посетители, до момента в който спортния ден ще бъде отворен за всички искащи да се включат в някоя от дисциплините или просто да участват на празника, като един от членовете ще си тръгне с фланелка на клуба подписана от всички футболисти на Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР