На 8-ми август областният управител Виолета Иеремиева присъства на откриването

...
На 8-ми август областният управител Виолета Иеремиева присъства на откриването
Коментари Харесай

На областната конференция на Съюза на пенсионерите-2004 се обсъждат наболели проблеми

На 8-ми август регионалният шеф Виолета Иеремиева участва на откриването на провеждащата се в Плевен Областна конференция на Съюза на пенсионерите – 2004.

В прочувственото си послание към участниците, тя изрази своето почитание към хората с посребрени коси, носители на мъдрост и опит, и насочи апел към тях да загърбят персоналните пристрастия и да се обединят в името на бъдещето на своите деца и внуци. „ Вие сте хората, от които се учим, които следваме, по пътя на които би трябвало да вървим! Вие сте потребни и значими за обществото! ”.

След вълнуващите музикални осъществявания на деца от ИНУ ”Христо Ботев ” – Плевен и на певческа група „ Златна есен ” – Червен бряг конференцията продължи по гласувания дневен ред, чиито акценти са: показване на регистриран отчет за активността на регионалната организация на Съюза на пенсионерите – 2004 и избор на ново управление. В тази връзка регионалният шеф насочи благопожелание „ делегатите да създадат своя заслужен избор на Областно управление и Областен съвет на Съюза, тъй като вашите членове чакат и в бъдеще положителни обществени контакти и интеграция, както и изцяло възстановяване качеството на живот на пенсионерите в България! ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР