На 8 декември проектът за промени в Конституцията влиза за

...
На 8 декември проектът за промени в Конституцията влиза за
Коментари Харесай

Христо Иванов: На 8 декември проектът за промени в Конституцията влиза за ново обсъждане в парламента

На 8 декември планът за промени в Конституцията влиза за ново разискване в Народното събрание. Това е контрактувано през вчерашния ден с ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.
Министърът на правораздаването Атанас Славов добави, че през миналите два месеца са извършени диалози с главните политически сили, правосъдната власт и гражданското общество за намиране на необятен консенсус. " Ние сме оптимистично настроени. Вчера имахме диалог с ръководителя на Народното събрание. Поставихме си за цел на 8 декември да бъде идващото четене на конституционния план. След това в границите на плануваното от разпоредбите, които бяха признати, ще се развие планът. Нещата се движат по график и по наличие в вярната посока. Просто няма кавги и по тази причина медиите не виждат това, което се случва ", съобщи Христо Иванов.
" Следващият месец и половина в действителност ще бъде решителен за конституционните промени, по тази причина България да построи същинско без значение правораздаване и въпреки това дейно правораздаване. Нещо, което чакат всички български жители ", добави правосъдният министър Атанас Славов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР