На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и

...
На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и
Коментари Харесай

Ким Бейсингър - edna великолепна жена на 65!

На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и модел Ким Бейсингър. Ефектната русокоска навършва 64 години. Може би е мъчно да го повярваме, само че е реалност. Поздравяваме тази луксозна жена с празника и си припомняме за какво по този начин се случи, че я обикнахме толкоз.

Ким е звезда и несъмнено няма потребност, само че ще изброим единствено част от всичките й превъзходни филми - "9 седмици и половина ", "Батман ", "8-ма миля ", "Поверително от L.A. " и така нататък За работата си в "Поверително от L.A. " тя получава "Оскар " и "Златен глобус " в категория "Най-добра актриса в поддържаща роля ".



Освен мощната си кино кариера, Ким прави положителни планове и в модата. Много компании я наемат за рекламно лице. През 80-те и 90-те безусловно всички в сектора желаят да си сътрудничат с красивата Ким.

Всъщност, още на 17 звездата печели състезанието за хубост в родния си щат, става "Мис Джорджия " и взе участие на "Мис Америка ". Именно от този миг стартира работата ѝ в моделския бизнес.



Няма по какъв начин за модел и актриса с нейната осанка да не се случи появяването ѝ на десетки корици на водещи фешън и женски списания. В началото на 70-те години тя е един от най-популярните американски модели. Появява се в Esquire, Vanity Fair, Playboy, Cinema Magazine и доста други.

Макар да е безусловна звезда, Ким Бейсингър съумява да откри голяма непосредственост с щерка си и двете до този миг са най-хубави приятелки. Което не пречи на младия модел да пуска в Instagram фотоси на майка си без грим. Приликата сред двете в действителност е поразителна.

rare moment alert
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР