На 7 декември Марс е в съвпад с Нептун –

...
На 7 декември Марс е в съвпад с Нептун –
Коментари Харесай

Астропрогнозата за днес: Пазете се от клевети


На 7 декември Марс е в съвпад с Нептун – за този пренос е особено подтиснат яд, секрети дейности и интриги, измами, мъчно управление на подсъзнателните стремежи. Не се учудвайте, в случай че се почувствате разсеяни, разочаровани от околните и близките или депресирани. Води към полови излишества. Задължително би трябвало да се заобикаля използването на алкохол и наркотични субстанции. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък интервал за епилептиците. Пазете се от клюки. Избягвайте спекулациите!

На 7 декември Меркурий излиза от назадничавост и става пряк , което съответствува и с новолунието, след което Луната стартира да нараства до 22 декември. Всичко, което сте отлагали до момента, към този момент можете да предприемете. Да планирате нови каузи и планове, да организирате договаряния, да купувате техника и други значими покупки, да вършиме оферти. Съобразявайте се с курса на Луната.

Луната е в символ Стрелец до 14:03ч на 8 декември.

Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. Да се заобикалят преливане на кръв и донорски процедури, вадене на зъби.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

30 лунен ден, който стартира от 07:30ч и продължава единствено два часа - до 09:21ч на 7 декември.

В 09:21ч стартира новолуние в символ Стрелец – последното за тази година. Мечтайте, планирайте, започнете на чисто. Добро време за нови проекти и търсене на нови благоприятни условия. Енергията на Стрелеца е великодушна и оптимистична. Носи мощна мотивация и ентусиазъм.

1 лунен ден, който стартира от 09:21ч на 7 декември и продължава до 08:29ч на 8 декември.

С новолунието стартира първият лунен ден, който е чист ден. Стремете се към естетика. Човек би трябвало да се посвети на това, което желае душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от единствено себе си, по тази причина се предлага да се вършат проекти, само че да не се стартира нищо ново.

За групови занимания и групова работа не е подобаващ деня. Много е добре да се простят всички обиди. Изхвърлете всички отрицателни мисли от мозъка си и не ги допускайте, тъй като могат да се въплътят. Днес те получават особена мощ.

Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща.

От това какъв пиедестал ще бъде заложен в този момент, зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за идните дни, дано вашите въображаеми облици бъдат колкото може по съответни и подробни.

Време за лунна диета, която продължава 24 ч. след момента на новолунието. Може да консумирате мляко, билкова запарка, минерална вода, значимото е да е без захар и сол. По това време лунните сили спомагат за изхвърляне на шлаките.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

Не се предлага никакво подкастряне. Въздържайте се от такова, както и от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности.

Всичко, което мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него.

Благоприятно е да се гледа в пламъка на запалена свещ (или огън). Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич.

Днес е 22 безоблачен ден – Денят не подхожда за нови каузи, в случай че не е добре забравено остаряло. Може да пробвате да подновите тези каузи, които сте изоставили, защото по някаква причина не са се получили. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР