На 6 април, вторник, Специализираният съд ще гледа делото срещу

...
На 6 април, вторник, Специализираният съд ще гледа делото срещу
Коментари Харесай

Специализираният съд ще гледа делото срещу Евгени Крусев

На 6 април, вторник, Специализираният съд ще гледа делото против някогашния зам.-кмет на София , съобщи кореспондент на БГНЕС.
Процесът е поради ремонта на столичната улица „ Граф Игнатиев ” с обвинявания, че Крусев е направил значително изменение на подписан контракт за социална поръчка. Делото стартира в края на месец септември 2019 година.
 Излиза експертизата за ремонта на Графа по делото против Евгени Крусев Излиза експертизата за ремонта на " Графа " по делото против Евгени Крусев
Специализираният углавен съд ще организира в сряда съвещание по делото против някогашния заместник-кмет на София Евгени Крусев, съобщи БГН...
Крусев завеждаше сектор „ Транспорт и транспортни връзки ” в общината. Според прокуратурата с дейностите си Крусев е облагодетелствал компанията реализатор на „ Графа ” – " Джи Пи груп ", а нанесената вреда за Столична община е за близо 1 млн. лв..
По процеса съдът позволи до разпит основния проектант на София Здравко Здравков, както и шефа на Метрополитена Стоян Братоев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР