На 4 юни програмата Детско здраве Пирогов се подновява с

...
На 4 юни програмата Детско здраве Пирогов се подновява с
Коментари Харесай

Започва кампанията "Детско здраве Пирогов"


На 4 юни програмата " Детско здраве Пирогов " се възобновява с безвъзмездни прегледи от водещи експерти.

" Кампанията " Детско здраве Пирогов “ беше стартирана през 2013 година от мен и лекар Меджидиев, като нейната концепция е, че децата би трябвало да получат своевременна и съответна помощ ". Това описа в изявление за предаването " Нещо повече " по стратегия " Хоризонт " професор доктор Христо Шивачев , заместител изпълнителен шеф на " Пирогов " и началник на Клиниката по детска хирургия:

" Всичко е ориентирано към профилактиката и предварителната защита за ранното разкриване на съответните болести , за отбягване на хронифициране, за съответно лекуване. " Пирогов “ е болничното заведение, която съдържа максимален брой експерти в детския профил с хирургична устременост. Децата ще могат да бъдат прегледани от детски уролози, детски ортопеди и травматолози, детски хирурзи, детски неврохирург, детски кардиолог, детски УНГ, детски очни лекари и експерт с детски профил в регионалната диагностика, който реализира съответната консултация при нужда ".

Прегледите са безусловно безвъзмездни , добави още ръководителят на Клиниката по детска хирургия:

" Всеки родител, който има някакво терзание, а даже и да няма терзание, може да докара своето дете, в случай че сметне за належащо. Цялата информация за записването е на уеб страницата на.
Цялото изявление с професор доктор Христо Шивачев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР