На 4 септември във стартира новата кулинарна продукция на 7Talents

...
На 4 септември във стартира новата кулинарна продукция на 7Talents
Коментари Харесай

Родни звезди превземат кухнята в онлайн поредицата „VIP хапка“

На 4 септември във започва новата кулинарна продукция на 7Talents –. Поредицата разкрива пристрастеността, страстите и триумфите на известните персони в конюнктура, в която почитателите не са ги виждали досега -.

Изпълнители, модели и известни персони от шоубизнеса ще сложат престилките, с цел да разкрият обичаните си кулинарни изкушения и да опишат за какво те са специфични за тях. В кухнята на ще се развихрят едни от най-коментираните български звезди, измежду които топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз , надарената Йоана от X Factor, PR специалистът Ива Екимова , колоритната Сашка Васева и доста други.

Онлайн потребителите ще имат опция да научат нова, забавна и постоянно изцяло истинска VIP рецепта , която с лекост могат да подготвят в домашни условия. В допълнение почитателите ще схванат какво е вдъхновението на известните персони за подготвяне на рецептите и каква е историята зад всяка от тях.

Кои са обичаните предписания, какво обичат да готвят за свои близки и другари и кои са най-забавните им моменти в кухнята – всичко това и още доста изненади ще видят почитателите във. Не пропускайте премиерния епизод на 4 септември във. Нова порция кулинарни специалитети ще има всеки вторник.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР