На 4 септември, след проведена специализирана полицейска операция от служители

...
На 4 септември, след проведена специализирана полицейска операция от служители
Коментари Харесай

120 кг тютюн без акцизен бандерол е открит при полицейска операция в Добрич

На 4 септември, след извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на бранш "Противодействие на икономическата " престъпност при ОДМВР-Добрич са открити над 120 кг тютюн, изсушен нарязан и обработен, и не облепен с акцизен бандерол. Операцията е извършена на територията на град Добрич, оповестяват от ОДМВР-Добрич.

В хода на интервенцията е осъществена инспекция на лек автомобил „ Ауди” с добричка регистрация, паркиран в региона на ж.к. „ Добротица”. Полицейските чиновници откриват, че лидера на МПС 38-годишен мъж от град Добрич съхранява 30 кг, тютюн, нарязан и обработен и не облепен с акцизен бандерол. Водачът на МПС е арестуван за 24 часа.

При осъществена инспекция на автосервиз, находящ се по ул. „ Хан Тервел”. В хода на инспекцията е открит 60 кг., тютюн без акцизен бандерол. По случая е арестуван 25-годишен мъж от с. Плачи дол, обл. Добрич.

В хода на интервенция е осъществена инспекция и на лек автомобил „ Опел” с добричка регистрация, паркиран по ул. „ Ген. Колев”. В хода на инспекцията е открит 31 кг. тютюн, без акцизен бандерол. Задържан е лидера на МПС, мъж на 30 година от град Добрич.

По трите случая са формирани досъдебни производства. Уведомена е Районна прокуратура-Добрич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР