Защо трябва да се гласува за БСП за България –

...
Защо трябва да се гласува за БСП за България –
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Само БСП показа как се управлява с грижа за хората

„ Защо би трябвало да се гласоподава за " Българска социалистическа партия за България " – тъй като България има потребност от ляво ръководство. Когато " Българска социалистическа партия за България " взе участие в ръководството на страната, напомням 47-я парламент - 22 милиарда обществена политика, растеж на приходите и пенсиите, безвъзмездни детски градини и ясли, втора година майчинство равна на 680 лв.. Българска социалистическа партия за България мисли за хората, за стопанската система, мисли за промишлеността. На 1-во място в Европа по промишлен напредък, на 3-то място по стопански напредък. Това прави Българска социалистическа партия, когато е в ръководството – грижи се за страната, грижи се за стопанската система, грижи се за българските жители. И по тази причина българските жители заслужават България да бъде ръководена от лява партия, от Българска социалистическа партия и обединението " Българска социалистическа партия за България. “ Това съобщи претендентът за депутат Георги Свиленски по време на избирателен спор в ефира на Нова ТВ.
Той изясни, че към този момент и съгласно Международния валутен фонд и Световната банка доста ясно се споделя, че е извънредно време в България и Европа да се вкара фамилно подоходно облагане. „ Това, което предлага Българска социалистическа партия за България е необлагаем най-малко, фамилно подоходно облагане, освобождение на младежите до 26 години от ДОД и поетапно прекосяване към прогресивно облагане, тъй като правдивост би трябвало да има. Не може хората с най-високи приходи и тези с най-ниски да заплащат най-ниски налози, а цената на прехода да го поемат хората с най-ниски приходи “, добави Свиленски.
Социалистът изрази удовлетворение, че до неотдавна управлявалите 2 партии в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ проявявате интерес към това предложение, което по думите му дава очаквания, че то може да бъде осъществено в 50-я парламент.
„ Борисов 3 пъти ръководи България. В тези ръководства ние сме на последно място във всички обществено стопански ранглисти и на първите места във всички ранглисти по корупция, беднотия, безработица, приходи “, безапелационен бе Георги Свиленски за годините, през които Борисов е управлявал.
По думите му от ПП-ДБ в предходната акция са обещавали да арестуват Борисов и да разградят модела му, а няколко месеца по-късно са седнали в скута на Пеевски и са дали своят вот дружно с Борисов. Относно Възраждане социалиста акцентира, че те доста ясно приказват срещу американските бази, само че откакто е пристигнала ратификацията за американските F16 – 11 индивида от партията на Костадинов са я подкрепили.
„ Приоритетите на България, на Българска социалистическа партия - демографска политика, обществена политика. Първо дете 600 лв., второ дете 1200 лв., трето 1700, четвърто 300. Предлагаме минимална работна заплата от 1 януари 1100 лв. според европейските наставления. Предлагаме втора година майчинство в размера на минималната работна заплата. Искаме да забележим България, в която младежите да живеят, да учат, да си гледат децата тук. Парите ще дойдат от прогресивното подоходно облагане. Българска социалистическа партия отсрочи либерализирания пазар. Само преди 3 седмици внесохме смяна в закона и либерализацията за битовите консуматори е отсрочена с 1 година. Предложихме за 3 години да бъде отсрочена, само че беше признато единствено за една година “, безапелационен бе Свиленски за целите на социалистическата партия.
Според него страната ни няма потребност от нови избори, тъй като сега действително ни ръководи длъжностен кабинет на ГЕРБ. „ Министри, зам.-министри, началници на организации – всичко се възвърне единствено в границите на тези няколко седмици. България не може да си разреши един втори тим на ГЕРБ, който да ръководи страната. Това, което Българска социалистическа партия предлага е национално, програмно, отговорно държавно управление от всички политически партии, без политически водачи и представители и с ясна стратегия, явен период за развиването на България в съответен интервал от време. Има потребност България от подобен кабинет за извеждането ни от обстановката, в която се намираме. Войната в действителност е огромен проблем и това  дава още повече учредения за подобен вид кабинет “, посочи той.
„ Единтвената партия, която през последните 13 години не се коалира с ГЕРБ, Борисов и ръководството на Борисов – е Българска социалистическа партия и " Българска социалистическа партия за България " като парламентарна група. Ако желаете България да има министър председател друг от Борисов – на 9 юни гласувайте с 24 за " Българска социалистическа партия за България ". За почтена България в мирна Европа “, сподели в умозаключение Георги Свиленски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР