На 4 февруари в 00:30ч планетата на любовта Венера влиза

...
На 4 февруари в 00:30ч планетата на любовта Венера влиза
Коментари Харесай

Засилва се стремежа към свобода и независимост

На 4 февруари в 00:30ч планетата на любовта Венера влиза в символ Козирог, където ще остане за малко - до 1 март.

За връзките това значи повече непоклатимост и възходяща отговорност сред сътрудниците. Взаимоотношенията ще придобият по-прагматичен подтекст.

Луната е в символ Водолей до 04:03ч на 6 февруари.

Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Никого не допускайте вътре в душата си.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

В 23:05ч има новолуние в символ Водолей. Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е новолунието. То ще ви поддържа във вашите планове. Често неприятните навици са израз на сили без направление, които се нуждаят от вярно ориентиране, с цел да донесат някаква изгода. Неприятните чувства тогава не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които желаете да се откажете. Психическата реакция е естествена, а това е изключително значимо. Много е значимо да издържите първите дни. Ако ви е мъчно внезапно да го извършите, последователно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Когато пристигна деня на пълнолуние би трябвало да си вземете последно довиждане с тях. Може да се стартира лунна диета. В продължение на 24 часа от започването на новолунието не би трябвало да се използва никаква храна, а единствено течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако вършиме това постоянно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете доста положителни резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични резултати. През това време организмът прекомерно интензивно извежда нездравословните субстанции. Много са потребни билковите чайове и повече течности.

Наемането на хора на работа във времето на новолунието може по-късно да донесе неприятности. Избягвайте да стартирате нови връзки, в случай че се срещате с нови хора. С новолунието е обвързван и детайлът загадъчност. По-късно ще узнаете доста неща за съответният човек.

Новолунието е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация, за персонална „ инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови хрумвания, направете лист с желанията си, записвайте своите сънища и мисли. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока.

Доминиращ 30 лунен ден от 07:29ч на 4 февруари до 23:05ч на 4 февруари.

Не всеки лунен месец има 30 лунен ден. Това е един от най-спокойните и щастливи дни, изпълнен с обич и хубост. Добре е да се проучват грешките, да извиним и да желаяме амнистия, да се очистим от задълженията и освен материалните. Това е доста належащо, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. Подходящо време да се отървем от всичко неприятно, само че главната задача на този ден е да се даде на другите хора наслада и обич и никога не би трябвало да се поддаваме на експанзия. Недопустими са нападателните мисли, думи или каузи.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се приключи всичко, което е стартирано по-рано. Не подхожда за започване на нови каузи. Прекрасен интервал за творчество. Добър ден за благотворителни каузи.

Добре е да се заобикалят половите връзки.

Хубаво е да подстрижете краищата на косите си в последния лунен ден. С това вие слагате чертата под всички събития от отминалия лунен месец и давате подтик на косите си да се настроят към силата на новия интервал.

Сънища - Отделете внимание на сънищата, те са правдиви и оракулски. От тях можете да разберете какви неточности сте направили през миналият лунен месец и по какъв начин можете да ги поправите.

Днес е 21 безоблачен ден – Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лекуване. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР