На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение

...
На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение
Коментари Харесай

Къде в София няма да има вода на 3 октомври

На 3 октомври (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод по бул. „ Александър Малинов “, ж.к. „ Младост “ 2 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на:

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. „ Александър Малинов “ пред хотел „ Дрийм “.

На 3 октомври (вторник) 2023 година по отношение на ремонт на махленски тръбопровод по ул. „ Проф. Георги Брадистилов “, ж.к. „ Студенстки град “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „ Иван Багрянов “.

На 3 октомври (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на строително-ремонтни действия в кв. „ Враждебна “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. „ Ботевградско шосе “ № 489.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg