На 29 юни т.г. (събота), курортът Пампорово ще предложи на

...
На 29 юни т.г. (събота), курортът Пампорово ще предложи на
Коментари Харесай

Нов конгресен център откриват в Пампорово, лифтовете са безплатни на 29-ти юни

На 29 юни т.г. (събота), курортът Пампорово ще предложи на своите многочислени посетители изпълнена с разнородни и привлекателни събития и благоприятни условия стратегия по отношение на формалното разкриване на новия си Конгресен център и сезон “ Лято в Пампорово ”.
В 17.30 часа в зала “Родопи ” на напълно актуализирания хотел Перелик 5* в наличието на представители от разнообразни сектори и медии ще бъде презентиран и открит Конгресен център “Пампорово ”. Ще бъдат показани всички новости за сезон “Лято в Пампорово ”.
Собственикът и мениджърският екип на „ Пампорово “ АД ще разкрият и по-нататъшните проекти за развиването на курорта.

Гости на събитието ще бъдат героите от хитовия тв сериал “Дяволското гърло ” Теодора Духовникова и Владимир Карамазов.
Преди това, в 10.30 часа ще има още едно разкриване – на новоизградения Туристически център и запознаване с услугите, които той дава на туристите .
За всички посетители на курорта на 29 юни лифтовете ще работят гратис .
Деца, младежи и възрастни ще могат да се забавляват през целия ден в новопрострените детски ъгъл и авантюристичен парк, а новия уелнес център в хотел “Орловец ” ще предложи достъп за феновете на релаксиращите и разкрасителни процедури през целия сезон.
За феновете на вълнуващи прекарвания навън към този момент са разполагаем трасетата на велопарка, както и туристическите направления, за които са обезпечени опитни водачи и превоз.
Новият конгресен център “Пампорово ” съставлява добре плануван и обезпечен на най-високо техническо равнище комплекс от 5 зали с общ потенциал от 1 100 места. Най-голяма и единствена по рода си в курорта е поливалентна зала „ Родопи “ със 750 места , която може да се раздели на две зали по 600 и 150

Останалите 4 зали са ситуирани в непосредствена непосредственост до огромната и са с потенциал от 50 до 90 места. Залите от конферентния блок са наоколо до главния и максимален ресторант в курорта.
Конферентният център се намира в настрана крило на хотела, разполага със независим вход и посредством топла подземна връзка е обвързвана с петзвездния хотел Орловец. Под залата има построени два подземни паркинга на Перелик и Орловец, а до нея има и открит паркинг. Комплексът е построен по този начин, че да е достъпeн за трудноподвижни хора.

Туристически център Пампорово ще обслужва целогодишно туристите в курорта с настояща информация за услуги, забележителности и направления. Целта му е да ориентира гостите на курорта за опциите за спорт и дейна отмора като: планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, лов на риба, туристически и алпийски направления, втурване с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене.
За облекчение на туристите в курорта е въведена прът център система за приемане на настояща и навременна информация от вело зоната, работещи лифтове и отворени трасета, както и за директна връзка с ПСС или хотелите. А като в допълнение улеснение туристите могат всекидневно да се осведомят за атмосферните условия в Пампорово в действително време посредством новата автоматизирана услуга SUMMERTIS, която се обновява няколко пъти в деня и дава нужната метеорологична и настояща информация за курорта автоматизирано.
 „ Велопарк Пампорово “ разполага с 15 велотрасета и обща дължина над 35 км . Трасетата и маршрутите са с разнообразни равнища на компликация, подобаващи както за фенове и начинаещи колоездачи, по този начин и за експерти. За улеснение на туристите във вело зоната има сложени на няколко места безвъзмездни Wi-Fi зони, а за феновете на природата – има няколко панорамни площадки с фото рамки за запечатване на невероятната гледка от Родопите и незабравими моменти.
“Пампорово Адвенчър парк ” е най-новата атракция в курорта в развиване, която на този стадий ще предлага нова въжена градина за дребни и огромни, обособени места за отмора и пикник, въздушна възглавница за скокове и спомагателни атракции към язовира в курорта.
“Детски ъгъл Пампорово ” e стратегически ситуиран на входа на курорта и предлага целогодишно детска занималня за деца над 4 години с разнообразни кътове със занимателни игри и киносалон. В детския клуб всеки родител може да остави детето си вътре в центъра или навън, с цел да употребява детската площадка и батут пред центъра. Предлага се образуване на детски тържества и рождени дни в клуба.
Mountain Wellness Lounge Орловец предлага разнообразни лечения и здравословни релакс процедури. На разположение на туристите в напълно актуализирания хотел са вътрешен басейн с изглeд към планината, хамам, солна стая, сауна, билкова сауна, парна баня, арома парна баня, фитнес, фреш бар, хидромасажна баня, релакс зона, тропически противоположен душ, инфрачервена хало сауна, масажни кабинети и салон за кало и луга лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР