На 29 септември в City Center Sofia известни личности, повечето

...
На 29 септември в City Center Sofia известни личности, повечето
Коментари Харесай

Модно ревю с очила KWIAT

На 29 септември в City Center Sofia известни персони, множеството от тях със своите деца, участваха в фешън ревю на българската марка очила KWIAT („ Квят ”) в поддръжка на акция за профилактика на детското зрение. Те се ангажираха като посланици на акцията с концепцията да разпространяват нуждата от постоянна профилактика на детското зрение. По алената пътека минаха: Мария Гроздева с щерка си Магдалена, Тереза Маринова и Йордан Йовчев, Деси Банова и Йоана, Десислава Цонева и Янчо, Георги Енчев и Александър дружно с Гери Дончева, Ивайло Захариев и Филип, Ева Кикерезова и Ники, Йордана Димитрова и Себастиян, Румяна Маринова и Ванеса, доктор Елиза Георгиева, Ива Екимова, Веселка Крачунова и Маги, Марина Матева и Здрава, Силвия Симова и Моника, Паолина Петракиева с Божидара и Капка Амзина.

Ревюто откри и закри лицето на акцията – младата и надарена певица и актриса Марина Кискинова, която на финала извърши най-новата си ария „ Огледало”. Сред посланиците са също Глория и Ирен Онтева с децата им, които поддържат акцията за поредна година, само че нямаха опция да участват.

 KWIAT_Review_Kampania_2015__21_.jpg
Всички участници в ревюто дружно с Павел Цветков и проф. Любомир Стойков

Събитието беше част от обществено виновната акция на KWIAT за профилактика на детското зрение, която се осъществя с скъпата поддръжка на Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието и науката, в партньорство с над 150 оптики и медицински центрове в България.

В самото начало, бе прочетен приветствен адрес от госпожа Ваня Кастрева, заместник-министър на образованието и науката до управлението и екипа на компания KWIAT. Г-н Павел Цветков, шеф на българската марка очила и основател на акцията, благодари за необятната поддръжка и показа настояща информация за самодейността.

Той означи, че безплатният скрининг на очите на деца от 6 до 18 години, който започва при започване на септември и ще продължи до края на октомври, е в разгара си, а ползата от страна на родителите е доста огромен и даже в хода на акцията се причисляват нови оптики като сътрудници. Модератор на събитието бе проф. Любомир Стойков, който съветва и води медийната акция за профилактика на детското зрение.

 KWIAT_Review_Kampania_2015__8_.jpg
Ивайло Захариев и Филип

В рамките на акцията е планувана специфична анкета, която да бъде попълвана от родители онлайн на адрес: www.kwiat.bg и в оптиките, където се прави безвъзмезден очен скрининг. В резултат от акцията, с изключение на действително откритите проблеми със зрението при съответни деца, ще бъде събрана значима информация за положението на зрението на децата в предучилищна и учебна възраст.

Информация за оптиките и медицинските центрове, където ще се прави скринингът, можете да намерите на уеб страницата на KWIAT - www.kwiat.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР