На 28 октомври в 05:40 ч в 4-я градус на

...
На 28 октомври в 05:40 ч в 4-я градус на
Коментари Харесай

Новолуние в знак Скорпион

На 28 октомври в 05:40 ч в 4-я градус на знак Скорпион има Новолуние, което е в точна съпротива на Уран (в знак телец) - планетата на протестите, революциите, непредвидените неща, което прави нещата изцяло непредсказуеми. В същото време се образува тао площ сред Марс, Сатурн и Северният лунен възел.

Новолунието в Скорпион единствено по себе си е много сложен интервал, а картината, която се подрежда в небето, утежнява още повече така и така сложното състояние. Това е най-трудният ден на октомври. Промените, които ще задейства Новолунието в Скорпион, ще бъдат свързани с внезапни и неочаквани завои, нарушение на статуквото и стабилността.

Енергията е нестабилна, прави хората неспокойни и импулсивни. Създават се условия за безредни страсти и обща психическа неустойчивост. Засилва се заплахата от следващи естествени катаклизми, пожари, наводнения, повреди, трусове, цунами, протести, безпорядък, вълнения, терористични офанзиви, всевъзможни непредвидими събития. Много обстоятелства и истини, доста разкрития ще стартират да изплуват, които ще бъдат непредвидени и неуместни за мнозина. Последствията от новолунието ще продължат да бъдат годни известно време.

Бъдете търпеливи, не действайте непринудено, всяко деяние и постъпка обмисляйте по няколко пъти. Обръщайте внимание на събитията, които ще се случат през този интервал. Новолунието в Скорпион ще докара до нов стадий в живота и ще способства за развиването и напредъка на обществото като цяло и обособените човеци. Не е изключена цялостна смяна на посоката. Тези промени няма да станат безболезнено обаче. До тях може да доведат наложително дестабилизиращи и разрушителни външни фактори.

В денят на Новолунието, денят преди и след него се предлага да не летите със аероплан. Не се предлагат хирургически интервенции. Избягвайте обществени контакти. Прекарайте повече време сами или измежду близки хора, с цел да ограничите физическият и психическият стрес. В обществото може да има непредвидени „ експлозии” от страсти и експанзия. Мъжете по-трудно претърпяват Новолунието.

Избягвайте места и хора, където са вероятни спорове! Категорично не се предлага да сключвате контракти, да осъществявате покупко-продажби, изключително с недвижими парцели - ще бъдат несполучливи, нещата няма да потръгнат, ще се появят непредвидени проблеми в следствие. Не се предлага да вземате в този ден заеми, да теглите заеми, да стартирате работа на ново място. В следствие очаквайте съществени неприятности и проблеми.

Подходящо е за започване на лунна диета. В продължение на 24 часа не би трябвало да ядете нищо, единствено течности. Може да пиете кафе и чай, само че без захар. Никакъв алкохол.

Всяко новолуние е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация.

Работа с стремежи

Напишете лист с вашите стремежи. Можете да го извършите през целия ден.

Като пишете желанията си е добре да включите прочувствена и ментална сила. Добре е да пресъздавате по този начин, като че ли към този момент е станало това, което желаете. Но би трябвало бъде вложена и силата на мощното ви предпочитание. Колкото повече прочувствена сила вложите, толкоз по-сигурно е, че ще се извърши желанието ви. Ако просто по този начин си пишете листата и се чудите какво още да добавите, без да вложите мощна страст, не очаквайте да ви се получи. Трябва да желаете нещо доста, доста мощно. Мощната сила на новолунието и вложената прочувствената мощ, те са гаранция за реализирането.

След написването на листата, прибирате го някъде, където никой няма да го откри. На идващото новолуние го изваждате и установявате кое се е изпълнило и кое не. Правите нов лист и остарелият изгаряте. Ако няколко следващи месеца сте залагали едно и също предпочитание и то не е дало резултат, тогава има няколко аргументи. Възможно е да не сте го дефинирали вярно (сменете формулировката), а може би това просто не е уместно за вас или може би визира свободната воля на друго лице. Най-често допусканата неточност е, че хората си пожелават съответно някого, който мощно харесват и желаят да го имат. Така не може, тъй като нарушавате свободната воля на този човек. Ако желаете партньор/ка, просто поискайте от Вселената най-подходящият човек за себе си, не съответен.

Не използвайте негативната парченце "не ", затова желанието би трябвало да бъде дефинирано съгласно правилото на позитивното одобряване, което от своя страна допуска цялостното неявяване на отрицателни настройки в изречението и отричанията, както и всевъзможен тип "искам ", " Аз ще " и така нататък Желанието би трябвало да е дефинирано в настояще време, като че ли към този момент имате това, което желаете.

Неправилно:

”Искам да имам добре платена работа, лицето Х да ми обърне внимание и да ме обича, да имам доста пари и т.н.”

Правилно:

"Щастлив/а съм, че получавам 1500 лв. заплата всеки месец. "

"Имам най-хубавата, хубава и платена работа! "

"Аз съм безусловно здрав/а и в цялостна естетика.”

"Щастлив/а съм, че имам правилен и постоянен сътрудник до себе, който ме обича и почита. "

И внимавайте какво тъкмо си пожелавате, тъй като може и да се сбъдне! Често се случва по-късно да не желаеме към този момент това, което преди сме си поискали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР