На 28 февруари 1995 г. отваря врати летището в Денвър

...
На 28 февруари 1995 г. отваря врати летището в Денвър
Коментари Харесай

Как летището в Денвър се превърна в една голяма теория на конспирацията – от биологично оръжие до тайно правителство

На 28 февруари 1995 година отваря порти летището в Денвър и публично се включва към огромната мрежа от самолетни полети в Съединени американски щати. Проблемът обаче е, че някои от инспекторите ще виждат, че са изхарчени повече от 2 милиарда $ над избрания бюджет, а с това се раждат и някои доста забавни оферти. Конспираторите незабавно стартират да мислят нови хрумвания къде тъкмо са отишли парите, като тяхното въображение просто няма край. тъкмо затова ще открием и съществуването на някои доста изненадващи благоприятни условия в тази посока. Според някои проучвания, критиците са чакали тъкмо това и когато се появила малката врата за парите, те към този момент били подготвени да атакуват.

Освен това имали и други рецензии – новото летище отнемало повече място и също така не се употребило изключително доста. Междувременно обаче единствено 2 десетилетия по-късно обстановката се трансформира фрапантно и до този миг това е летището с към 100 километра квадратна повърхност. Американското държавно управление го поддържа, сменя някои от старите системи, които стартират да вършат най-различни проблеми, само че през днешния ден самото летище е извънредно натоварено и изисква колкото се може по-добра технология. Именно тук се ражда и по този начин наречения клуб от височината на една миля, тук е и отделът, който го управлява. Някои хора обаче още не имат вяра, че Денвър е имал потребност от друго летище, това в Стейпълтън е било изцяло задоволително, затова за какво е било сменено.

Ако попитате специалистите, те са на мнение, че структурата е остаряла и никой не е подозирал, че летището ще се натовари толкоз съществено във времето. Освен това няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че паралелната писта е прекомерно покрай другата, което също се счита за необикновен проблем в претрупан график. И в случай че има неприятно време, което съгласно календара е към 150 дни на година, броят на полети се понижава от 80 до 36, затова имаме отговор за какво Денвър е вложил в ново летище, само че не – хората обичат конспирации. Веднага някои от идващите пасажери ще виждат, че летището от високо наподобява доста на свастика. Точно по този начин, въпреки и признакът да е употребен от Хитлер и действително да има напълно друга концепция, никой не е подозирал, че може да свърши доста работа и за структура на летище.

Когато Лео Тангума рисува фрески върху стените покрай поточната линия за багаж, решил да сложи надписи „ Децата на света мечтаят за мир “ и „ В мир и естетика с природата “. Логично е да се досетим, че Грета Тунберг не утвърждава това, само че тя още не е била еколог, както и в този момент, с цел да стартира да дава акъли. Илюстрациите там са на бойци с оръжие, маскирани със смъртоносни маски, а измежду тях има мъртви животни. Децата са преследвани и илюстрацията наподобява много плашещо за човек, който в никакъв случай не е виждал други произведения на Тангума – за жалост и доста от идващите не са. На всичкото от горната страна, това е още една причина да има прекалено много конспирации. Какво се крие в това летище? За мнозина това са апокалиптични картини, само че други не могат да одобряват, че надписите на етажите на тази аерогара са „ Аu “ и „ Ag “. Защо пък тъкмо тези знаци, бихте попитали? Колорадо е известна локация със златото си и среброто – това са знаците в Менделеевата таблица.

За мнозина обаче това е отпратка, че това може да е рисков вариант хепатит, който припомня за съществуването на биологично оръжие. Благодарение на стенописите и концепцията да се кръстят етажите по този метод. И откакто приказваме за далечната 1995 година, не е мъчно да видим, че и публицистите отиват при създателя. Той изяснява доста просто, че желае да покаже по какъв начин децата спят в дебрите на войната и на следствията от нея. Ако човек се загледа в картината ще види, че има мъртви гълъби – признакът на мира. Лео желал да припомня на всеки един човек, че фантазиите на децата са обвързани с мира и по-доброто общество. Тяхната роля е на сънуващите, които се надяват да отворят очи в един по-добър свят.

И в негова отбрана би трябвало да се добави, че 11 септември се случва доста по-късно, затова въпросните фрески не са били обсъждани като толкоз мрачна концепция. Продължаваме с легендата, че това летище е създадено от загадка организация. Във въпросното летище има времева капсула, която съдържа вестника с новината за отварянето на летището, кредитна карта, байрак на Колорадо и други дребни артефакти от паметния миг. Въпросната би трябвало да се отвори през 2094 година Веднага тук се намесват масоните като благотворителна организация. И щом те са някъде, идва времето и за търсенето на още една интрига. Според някои хора те са членове на Новата Световна Въздушна Комисия – в този момент е моментът да споделим, че такава не съществува.

За някои хора в летището, точно те са виновни за основаването на промишлеността и проектирането на някои по-специални стъпки в тази посока. В документите на летището може да се открие една от компаниите, която носи съкращението NWAC. Същата е известна като компания за произвеждане на метали и други строителни материали. Има ли нов международен ред в летищата? По-скоро единствено хора, които имат прекомерно свободно време. Друга любопитна мистичност са редицата тунели, които се намират под летището. Някога са били проектирани за една по-добра автоматизирана система за товарене на багаж, само че в следствие се оказва, че същата в никакъв случай не е проработила. Като инвестиция се оказала прекомерно висока, а и първите проби потвърдили, че не работи вярно.

Според някои от изпълнителите, летището се бави извънредно доста и отваря порти надалеч по-късно от оповестения период. През 2005 година множеството летища се отхвърлят от тази система и наемат хора. Самите тунели в никакъв случай не са употребявани и в следствие се затварят, само че пък в този момент има изказвания, че вътре са се случвали някои доста странни интервенции. И знаете ли какво е най-важното? Летището е един от мотивите да се приказва за подземния бункер на Сорос, от където идвали всички нареждания. Истината е, че откакто багажната система не работи, мнозина считат, че под летището се крие тайното държавно управление, което занапред ще се демонстрира – конспираторите го чакат повече от 20 години и към момента няма никакво развиване по тематиката. Една доктрина може да се сътвори, когато има на какво да се стъпи.

Идеята в този случай е, че в самите тунели има заровени здания. Откъде идват те самите? Според някои от по-старите строители, в миналото са издигнати първите 5 здания и откакто не отговаряли на условията, изпълнителят решил да ги събори и да стартира изначало. Никой не желал да ги взривява и разчиства, по тази причина ги погребали и решили да продължат на чисто. И в случай че мистерията на Денвърското летище не е задоволителна, дано прибавим и малко жертви. Такива има благодарение на талисмана на летището – мустанг. Неговото име е Блуцифер и се счита, че е виновен за гибелта на най-малко един човек.

Поръчан е през 2006 година и наподобява извънредно заплашително. Червените очи приказват за експанзия, а към това не би трябвало да забравяме, че самият основател е умрял през 2006 година, до момента в който обработва скулптурата. Част от главата на мустанга се чупи и прерязва една от артериите му, оставяйки го да кърви на място. Малко по-късно неговите деца ще я довършат. За някои този амулет е анатемосан и символизира един от конете, употребявани в апокалипсиса. Червените очи също имат история – преди да стартира да прави мустанга, нейният основател Луиз Джеминез продава неонови табели. Благодарение на огромната поръчка може да прави тъкмо това, което постоянно е желал.

Снимки: Wikipedia

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР